text

Klubaften hos Snow Fun.

For at markere samarbejdet med vores nye sponsor og leverandør af klubtøj inviterer Greve Atletik og Snow Fun til klubaften.

Klubaftenen finder sted onsdag d. 14 september fra kl. 18.00 – 20.00 i Snow Funs butikslokaler i Roskilde.

Snow Fun er en butik der dedikerer sig til løbe – og skientusiaster.  Butikken sælger blandt andet løbetøj i høj kvalitet ligesom der tilbydes professionel vejledning ved køb af løbesko.

Der bliver mulighed for at se den butik hvor klubtøj til Greve Atletiks atleter fremover skal købes, og møde nogle af medarbejderne i butikken. I løbet af aftenen vil der være et kort foredrag om løb og skader og der vil blive budt på lidt at spise og drikke. Der vil også være mulighed for at prøve og købe klubtøj, løbetøj samt løbesko. Da klubtøjet fremover også vil kunne købes online vil det være en god ide at ha´ prøvet tøjet fysisk i butikken, så man ved hvilke størrelser det skal bestilles i.

I anledning af Snow Funs 25 års jubilæum gives der denne aften 25 % rabat på alle varer i butikken.

Adressen på butikken er:

Snow Fun Ski & Run. Industrivej 1E. 4000 Roskilde.

 

Vi opfordrer jer alle til at møde op onsdag d. 14 september ( I kan sagtens nå hjem til partilederdebatten ), og støtte op om klubbens nye sponsor. Snow Fun vil fremover sponsorere vores Afslutningsstævne på Greve Stadion.

Af hensyn til indkøb af mad og drikkevarer bedes I give en tilbagemelding på hvor mange I kommer til Jesper på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag d. 12 september