text

[Billede af stadion/klubhus kommer]

Klubben startede den 1. september 1968, hvor træningen foregik på Krogårdsskolen.På det tidspunkt havde Krogårdskolen en 120 m jordbane en længdespringsgrav, og en højdespringsmadras.

I 1977 kunne man endelig efter mange års kamp og påvirkninger hos kommunen, indvie et helt nye stadion, med 6 rundbaner og en opvisningsfodboldsbane i midten. Det er det, vi i dag kalder Greve Stadion, og det er her, vi i dag træner, når vi træner udendørs. Vintertræningen indendørs har foregået på forskellige skoler og haller i Greve, med de sidste par år har vi trænet fast på Areanaskolen i Hundige, og i hal 3 i Greve Idræts Center. Dog træner vi hele året rundt på faste dage på Greve Stadion også selvom vejret ikke altid egner sig til det.

I dag har vi et fint klubhus inde på stadion, hvor vi udover at opbevare materialer og træne vægttræning, også benytter klubhuset flittigt til mange sociale aktiviteter for klubbens medlemmer. I klubhuset har vi et lille lokale med køkken, hvor der er mulighed for at sidde ned til en hyggelig atletiksnak og afholde diverse møder, og om sommeren benytter vi også den dejligt overdækning, som vi har lavet ud over vores gård til hyggeligt samvær ved den varme grill.

 

Medlemstallet er gennem mange år blevet større og større. Og der er i dag ca. 150 aktive i klubben fordelt på ungdom, senior, veteran, motionister og ikke mindst støttemedlemmerne. Stadionet har gennem årerne budt på mange flotte resultater, blandt andet dansk senior rekord på 100m.

 

Greve Atletik er en klub, som er kendt for det gode kammeratskab, og den venlige tone mellem de aktive og ledere og hvor der samtidig er plads til den konkurrencepræget deltagelse også. Selvom vi ikke er blandt de største atletikklubber, så vinder vores aktive medlemmer mange medaljer ved stævnerne rundt omkring i det ganske land.

Mottoet i klubben er: Højere, hurtigere, længere – men det skal også være sjovt!!

Og det er lige sådan, det er at være medlem i Greve atletik.