text
Efter en fantastisk førstedag til DMU her i Randers, så skulle vores atleter forsøge at gøre det lige så godt, og det må vi sige at de gjorde. Vi måske måtte trække et par atleter, pga. nogle småskader her til dag 2, men dem vi havde i ilden gjorde et til gengæld rigtig godt.

Frederik og Emil Degn Pedersen var de 2 første, som skulle lave noget. De 2 brødre skulle nemlig kaste diskos. De forsatte deres medaljestime, og Frederik kastede den 1,75 diskos ud på en ny pr. med 39.69 m, hvilket gav ham en flot bronzemedalje. Emil ville ikke stå tilbage for sin bror, og han kastede endnu længere. Han lagde ud med i første kast at kaste 46.96 m, og det viste sig at være nok til at blive Dansk mester. Flot weekend for de 2 brødre, som fik dem selv og Greve Atletik på sejrsskamlen hele 8 gange.

Greve Atletik havde 2 deltagere på 800m begge i 14-15 års gruppen for piger. Sofie Ivarsen, som skulle forsøge at revanchere, at hun var uheldig og falde på hendes 300m hæk dagen før, og Tilde Ravnsbæk. Begge lagde fint ud, og lagde sig midt i feltet på første omgang, og da farten for alvor eksploderede på anden runde, så viste Tilde godt, at hun ikke skulle følge med, men løbe sit eget løb, og det gjorde hun rigtig flot. Tilde kæmpede sig i mål i ny pr. med tiden 2.42.30 min. Flot kæmpende var Sofie også. Hun lå nr. 5, da klokken ringede til sidste omgang, og ved 300m var der et stort hul op til 3 pladsen, men Sofie giver heldigvis aldrig op, da der manglede 80m, så lå de 4 atleter og kæmpede og 3. pladsen, og de endte allesammen inden for 1 sek., og heldigvis trak Sofie det længste strå, da hun spurtede sig ind på 3. pladsen med en virkelig flot sidste omgang. Super præstation af de 2 piger med deres flotte løb.

Daniel Nielsen skulle konkurrere i 2 øvelser ligesom han gjorde om lørdagen. Daniel gjorde det igen fantastisk. Han blev dobbelt dansk mester, først i længdespring, hvor han sprang flotte 6.29 m, og på 200m viste Daniel, at han er virkelig godt løbende. Han kom for første gang under de 23 sek. med tiden 22.90 sek. og endda i let modvind. Super præstation af Daniel, som fik 4 guldmedaljer i de 4 øvelser, som han stillede op i. Kanon weekend for Daniel.

200m havde vi en del deltagere med i. Ida Bonde Søgaard løb i 16-17 års gruppen, og det gjorde hun også rigtig godt. Ida fik en super god start, og løb et flot sving. Selvom den blev lidt hård på de sidste meter for Ida, så kom Ida i mål i en fin ny pr tid på 30.80 sek, og jeg er sikker på at hun godt kan komme under de 30 sek. næste år, hvis hun forsætter med at løbe 200m. Oliver løb også 200m i gruppen 18-19 år. Modsat Ida, så er Oliver bedst på langsiden med sine lange ben, og Oliver Neergaard fik sat fart på op af langsiden og løb også en flot 200 m i ny pr med tiden 25.23 sek. Manja Jørgensen løb også 200m også i 18-19 års gruppen. Selvom Manja havde 2 stk. 400m i benene fra dagen før, så synes hun selv om også os der så på, at hun løb en rigtig fornuftig 200m. Desværre gik eltiden ned lige præcis i dette løb, så Manja fik aldrig en tid på sin 200m, ærgerligt. Sidste mand som løb 200m var Tobias Andersson i 20-22 års gruppen. Han løb i tiden 23,42 sek., hvilket gav ham en 4. plads lige uden for medaljerne. Til gengæld så fik Tobias medaljer i de andre 2 øvelser, som han lavede. Først kastede han diskos. Tobias lagde flot ud med et kast på 37.78 m, og det blev også hans længste kast. Det gav ham en flot sølv medalje. Bedre gik det for Tobias i længde. Her vandt han guld med et spring på 6.32 m. Flot af Tobias, som desværre næste år bliver for ”gammel” til at deltage i DMU, men sluttede sit sidste DMU af med et dansk mesterskab og en sølv medalje.

Alt i alt blev det et kanon DMU for Greve Atletik og vores atleter. 17 medaljer, 10 danske mesterskaber, 4 sølv, 4 bronze medaljer og en masse pr og gode resultater. Tillykke til af vores atleter og tak for en rigtig god tur, hvor forældrene og hepperne også var med til at gøre turen til en perfekt weekend.