text
Frederik DM senior 2024 2
Det blev til en MEGET flot bronzemedalje i hammerkast til Frederik Degn Pedersen på dag 2 til DM senior på Hvidovre Stadion. På forhånd var der muligheder for en medalje til Frederik, da flere lå til at kunne tage bronzemedaljen i hammerkast, og det lå også hurtigt klart, at de 2 favouritter skulle kæmpe om guld og sølv, og Frederik og de andre skulle kæmpe om 3. pladsen og nedad. Frederik kæmpede lidt med de i starten. Han lagde ud med 49,91 m og derefter 2 ugyldige forsøg, og inden Frederiks 4 kast, så lå han på 5 pladsen. Heldigvis så fik Frederik et godt kast i 4 runde, og da han kastede den 7,26 kg hammer ud på 55,72 m, så lå han lige pludselig til bronze. Frederik fik ikke nogen markeret i de sidste 2 kast, men det gjorde heldigvis ikke noget for Frederik holdt sin 3. plads, og vandt Greve Atletiks anden medalje ved dette mesterskab. En meget flot Bronzemedalje. Kæmpe tillykke til Frederik, som først næste år rykker op, og kaster med 7,26 kg hammeren. 
 
Emil Degn Pedersen og Tobias Andersson kastede diskos. Tobias fik det desværre ikke helt til at fungere, og nåede ud på ok 36,99 m, men det var desværre ikke nok til at gå i finalen, og han endte på en 10. plads. Emil var fint kastende, og kastede sig først i finalen med et kast på 41,67 m og senere i konkurrencen fik Emil 2 kg. diskossen ud på gode 42,67 m. Dermed endte Emil på en flot 6. plads. Emil kaster normalt med 1.75 kg diskos, og rykker ligesom Frederik først en gruppe op næste år, hvor de så fast skal kaste med 2 kg. diskossen. Så det er super flot, at kaste så langt med 2 kg. diskossen allerede. 
Tobias skulle også løbe 200m. Efter en god start, så kunne Tobias ikke helt holde kadancen og kom i mål med tiden 22.81 sek. 
 
Sidste deltager var Jasmin Boe Rasmussen, som også løb 200m. Hun løb i tiden 28.10 sek, som var tæt på årsbedste.