text
DM senior er i år blevet afviklet over 2 weekender, hvor et par enkelte øvelser var til DM ugen i Herning og hvor Greve Atletik havde en god weekend, med en sølvmedalje og flere personlige rekorder. Det skulle vores aktive forsøge at følge op på i denne weekend til De danske mesterskaber på Hvidovre stadion. 
 
Ida Boe Rasmussen som vandt sølv i længde i sidste weekend i Herning, skulle deltage i DM revancen i længde og på 100m hæk. I længde var der svære forhold med skiftende medvind og modvind, og det kunne også ses på resultaterne. Ida vandt længdespringskonkurrencen med et spring på 5.90 m, hvilket var fint efter forholdene. Desværre var Ida uheldig på 100 m hæk, hvor hun lå godt og lå til at løbe sig i finalen efter 5-6 hække, men så ramte Ida en hæk, og kom ud af balance om måtte udgå. Ærgerligt for Ida. 
 
Længdespring sprang Frederik Andersson også, hvilket også var en DM revance. Igen drillede vindforholdene og Frederik kunne ikke helt få det til at spille lige som i sidste weekend, hvor han sprang sæsonbedste med 6.85 m. Frederik endte med et spring i denne weekend på 6.59 m, og blev nr. 4. 
 
Vi havde Frederik og Emil Degn Pedersen med i kuglestød. Normalt støder de med 6 kg. kuglen i deres aldersgruppe, men her til DM senior stødte de med en 7.26 kg. kugle. Frederik gjorde det bedst, da han stødte kuglen ud på 13.26 m. Lidt kortere end i sidste weekend, men stadig et udemærket resultat. Emil gjorde det også fint, men det stød på 12.52 m, og det spændende at følge dem i kugle fremadrettet, da man godt kan se, at de ikke er vant til at træne med den lidt tungere kugle.
 
Vi havde også 3 løbere med på 100m. Her var de lidt uheldige, da kort før starten på første heat, så røg strømmen til eltiden. Det forsinkede 100m med 30-40 min, og det var længe for de aktive at skulle holde opvarmningen kørende. Uheldig var Kasper Andersson også, da han blev Greve Atletiks hurtigste mand i denne weekend med tiden 10.73 sek. Det var kun 1/100 fra at gå i finalen, hvilket var lidt ærgerligt. Christian Andersson løb et godt løb, og var tæt på pr. med tiden 10.83 sek. i et løb. Christian jagter at komme med til VM i Peru for U20 p 4x100 m, og han skal løbe lidt hurtigere, hvis han vil have en chance for at blive udtaget. Forhåbentlig kan det ske i næste weekend, hvor han skal løbe i Gøteborg. Det skal Tobias Andersson også, og han løb også 100m. Han fik en god start, men den lange ventetid og opvarmning havde sat sig i Tobias, som løb fornuftige 11.00 sek., så forhåbentlig løber han en god tid i næste weekend i Gøteborg. 
 
Vores sidste deltager var Jasmin Boe Rasmussen. Hun løb 400 m i tiden 63.76 sek. Fin tid, da der var meget vind, hvilket ikke er så godt til 400 m, og det var heller ikke optimalt, at hun havde bane 8, som er den yderste bane. Jasmin var heller ikke helt tilfreds, da hun følte hun lagde for langsomt ud på de første 200m, og det er svært at hente igen på en 400 m.
 
Alt i alt var det en god dag for Greve Atletik, hvor vores aktive fik vist sig fint frem, og at de godt kan begå sig i den danske atletik elite.