text
I fredags havde vi samlet lidt over 80 personer, som kom og fejrede vores atleter for alle de flotte resultater og præstationer, som de har lavet i 2023. Det blev en rigtig hyggelig aften med god stemning, hvor vi fik set mange forskellige af Greve Atletiks atleter på scenen, både gamle og unge. Aftenen blev styret af formanden for Greve Atletik Thomas Andersson og et par af ungdomstrænerne Solvej Møller og Sofie Skovgaard, som delte divere diplomer, nåle, præmier og pokaler ud i løbet af aftenen. Bestyrelsen er rigtig glad for at der kom så mange atleter, forældre, familiemedlemmer og personer som bare støtter Greve Atletik for at gøre denne aften speciel. 
 
Vi startede med at formanden siger velkommen, og derefter spiser vi den medbragte mad, som man havde taget med til buffetbordet, og derefter gik det slav i slav med uddelingen af pointnåle, diplomer til klubmestre, og trekampmestre, osv. Det blev en rigtig fin aften, hvor alle så ud til at have hygget sig. Samtidig fik bestyrelsen mulighed for at takke mange af de hjælpere, som hjælper klubben i løbet af året, og selvom vi forsøger at gøre vores bedste for at huske alle, så glemer vi sikkert nogen, for mange laver et stort stykke arbejde for klubben til træning, til stævner, i vores klubhus, m.m., det er vi selvfølgelig utrolig glade for. De skal også have en kampe tak.   
 
Bestyrelsen siger også tak til alle som dukkede op i fredags, og håber vi bliver endnu flere til næste år. Greve Atletik's atleter er i hvert fald startet 2024 ud med at lave en masse fantastiske resultater. Her er lidt billeder for aftenen. Man glemmer selvfølgelig at tage billeder ned i salen så man kan se alle forældre m.fl., men det må vi gøre bedre næste år.
Præmiefest 2
Præmiefest 3Præmiefest 4