text
DMU 2023 Manja1DMU 2023 Christian
DMU’s anden dag startede rigtig godt for Greve Atletik. Manja Jørgensen var første atlet i ilden på 400m hæk, og selvom hun havde en 400m i benene fra dagen før, så løb Manja en rigtig solid 400m hæk. Hun løb i mål på tiden 71,60 sek., som var ny PR og gav Manja en sølv medalje. Flot løb af Manja. Kort tid efter blev det til en ny sølv. Emil Degn Pedersen kastede diskos og selvom han ikke rigtig fik det til at spille i diskos, så fik han alligevel diskossen ud på 43,73 m og en anden plads.

Fillippa Tvistholm Jørgensen løb 800m, men fik desværre problemer med vejrtrækningen, og måtte gå helt ned i tempo men gennemførte alligevel i tiden 2.38,72 min. Det var så tid til en masse 200m. Første, som skulle løbe var Ida Bonde Søgaard. Hun løb en god 200m og selvom hun gik lidt ned på de sidste 10 m, så kun hun ind i en rigtig fin tid 29,91 sek. tæt på pr. Super af Ida , som også løb en flot 100m om lørdagen. Tobias Andersson løb så 200m og efter en 100 m om lørdagen, som var ok, så tog han gevaldigt revanche med et kanon løb og med tiden 22,10 sek., så fik han bronze, og han var faktisk kun 9/100 fra en guld medalje. De næste i ilden Manja og Solvej Møller. Manja løber 29,02 sek. i B-finalen rigtig udmærket så kort tid efter en 400m hæk. Solvej løber ok 26,91 sek. og en 6. plads, men Solvej havde også haft en hård første dag. Så blev det tid til Greves første guld medajle på dag 2. Christian Andersson løb igen i dag en rigtig fint løb på 200m og var foran allerede efter 100m, men på var op af langsiden, så kunne Christian mærke en krampe, så han slap lidt af gassen til sidst på vej ind over målstregen. Alligevel var han først i mål med den udmærket tid 22,23 sek.

Tobias havde en travl dag. Han gik direkte efter 200m til diskos. Her fik han sammensat en rigtig god konkurrence, og med et kast på 38,68 m så satte han ny pr og var tæt på medajle. Tobias gik så direkte fra diskos til længde, hvor han ikke rigtig fik det til at fungere, og han sprang 6,31 m, og blev nr. 5. Hans fætter Frederik Andersson var også med i konkurrencen, og han klarede det lidt bedre. Han sprang 6,42 m og blev nr. 4 meget tæt på bronze. Mens der var længde, så løb Kasper Granlund 3000m, og efter en fornuftig start, så kom han desværre til at ligge alene i en del omgange, og han kunne ikke holde farten og kom i mål i tiden 11.46,86 min.
 
Så var der 2 kast discipliner tilbage for vores atleter. Helene Ruus Andersen kastede diskos, og det gjorde hun rigtig godt. Med et kast på 25,35 m kastede hun sig lidt overraskende i finalen og fik 3 yderligere kast, og selvom hun ikke kastede længere, så var det en rigtig god konkurrence for Helene, som fik flere fine kast. Christian Andersson kastede samtidig med Helene spydkast i den anden ende af stadion, hvilket fik givet træneren lidt motion, frem og tilbage på stadion flere gange. Christian leverede også en rigtig flot konkurrence og kastede sig tidligt op på første pladsen med et kast på lidt over 47 m. Flere havde kastet længere end Christian i år, men ind i finalen på en solid 2. plads. Et par af konkurrenterne nærmede sig Christians 47 m, men i næst sidste kast kastede Christian ny PR med 49,82 m og endte med en flot sølvmedalje.
Opsummering på stævnet må være at Greve Atletik igen gjorde sig rigtig flot bemærket til et DMU. Vi vandt i alt 4 guld, 5 sølv, og 2 bronze medaljer. Oven i det en hel del personlige rekorder, så vores atleter gør det rigtig godt og det kan vi godt være rigtig stolte af.