text
Tobias Andersson har lige været afsted med Landsholdet til U23 EM i Finland. Tobias var udtaget til 4x100m stafetholdet som resverve. Efter et par træninger., hvor det gik rigtig godt med Tobias's skifter, så var han i spil til at løbe, men på dagen valgte landstræneren alligevel de 4 andre løbere, som også var udtaget til stafettet. Holdet løb 40,37 sek, og det er svært at spå om, hvis tobias havde løbet om det havde gjort nogen forskel. 
 
Tobias var selvfølgelig lidt skuffet på dagen over ikke at få lov at løbe, men han udtaler "At det var en rigtig god oplevelse at lov at opleve stævnet og hele arrangmentet, og det var fed oplevelse at få lov at træne og være en del af U23 landsholdet, og forhåbentlig byder mulighede sig igen, så man kan få at være med som reserve.".
 
I den kommende weekend, så er der U20 NM i Norge. Det bliver afholdt i Oslo på Bislett Stadion, og her har vi Emil og Frederik Degn Pedersen med. De skal begge kaste søndag, hvor Frederik først kaster hammerkasr og Emil lidt senere kaster diskoskast.for landsholdet. Det bliver spændende at fælge og man kan følge med på hjemmesiden https://www.nordicmatchbislett.com/, hvor der er live resultater og lave streamning.
Tobias EM U23Stafethold EM U23