text
IDA NM 2023Emil og Frederik NM 2023
 
Ida Boe Rasmussen var udtaget og deltog i de nordiske mesterskaber i 100m hæk og længde for seniorer, som blev afholdt på Østerbro Stadion.

Ida startede med at løbe en fin hæk, hvor især starten og første del af løbet var rigtig godt. Ida kunne ikke helt holde den til mål, men løb ind i en rigtig fin tid på 13,97 sek. og så endda i en let modvind. Flot debut for Ida på hækken til et NM for senior. Ida er også rigtig dygtig til Længdespring, hvor hun sidste år blev Dansk senior mester. I år har hun indtil nu ikke ramt helt de samme længder, som sidste år, hvor hun sprang meget flotte 6,24 m. Men også her gjorde Ida det rigtigt flot, og det blev til en finaleplads, og endnu en konkurrence over de 6 m, da Ida sprang 6,02 m. Ida havde et par spring som var lidt længere, men som desværre var overtrådt. Alt i alt var det en god og solid landsholdspræstation af Ida, og dem håber vi på at se mange af.

Emil og Frederik Degn Pedersen var også udtaget til NM, men i kastelandskampen for U20 og U30, som blev afholdt i Haderslev. De 2 tvillinger stillede op i U20 klassen. Frederik i Hammerkast og Emil i diskoskast. Det blev til meget flotte resultater til drengene og begge satte flotte personlige rekorder. Frederik kastede hammeren ud på hele 62,54 m, og fik en 2. plads. Frederik har i år kastet stabilt over de 60 m og bliver bare ved med at forbedre sig. Så det bliver spændende at se, hvor langt ud han enden, når sæsonen er færdig.Emil er også inde i en god kaste stime, bare i diskos. Emil kastede i Haderslev for første gang diskossen på 1,75m ud over de 50 m, da han kastede fantastiske 50,59 m, og fik en 4. plads Dette resultat er også længere end, han kastede sidste år, hvor han kastede med en 1,5 kg. diskos. Så her bliver det også spændende at se, hvor lang en længde han ender med at kaste, når sæsonen er færdig.

Det bliver spændende at følge de 3 atleter resten af sæsonen.