text
Filippa Christian SofieSofie Ivarsen Øst
 

Efter er par små stævner i starten af januar, så er der for alvor ved at komme gang i indendørssæsonen. Der er hele 3 stævner, som Greve Atleter deltager i i denne weekend fordelt i Danmark, Sverige og i Schweiz.

De danske østmesterskabers første dag indendørs i Ballerup super Arena vel overstået. En masse unge atleter har været i gang fra Greve Atletik, og dagen endte ud med intet mindre end 3 guldmedaljer og 1 sølvmedalje. Sofie Ivarsen lavede dagens første guldmedalje i 600 m med en helt fantastisk slutspurt i tiden 1.54,48 min. Sofie lavede derudover også ny PR på 60 m, hvor hun løb 9,22 sek. Kort tid efter fik Filippa Jørgensen også en flot guldmedalje i 800 m med tiden 2.45,08 min.
Sofie S. Olesen stod for dagens flotte sølvmedalje i 60 m med 8,31 sek., og på samme distance tog Christian Andersson dagens sidste guldmedalje på 60 m med 7.10 sek. Begge lavede deres PR i finalen. Olivia Nielsen, Ronja Revall, Manja Jørgensen og Mathilde Steenberg løb også 60 m og de lavede alle sammen også flotte PR.

Kasper Granlund og Mikkel Drage var også i gang i dag, og det blev til både PR for Kasper i 800m med tiden 2.29,10 sek. og Mikkel i 60 m og i længdespring. Helene Andersen stillede op i kuglestød og fik også en PR, med hjem. Vores medlem i aktion i dag var Liva Sørensen. Hun lavede nogle rigtig flotte resultater i tre-kamp, som var 60m, længdespring og kuglestød. Alt i alt et godt stævne med rigtig flotte resultater, og vi glæder os til i morgen, hvor der igen vil være en masse af vores unge atleter som skal konkurrere.

Vi havde også flere atleter i kamp i Malmø i Sverige. Her vandt Peter Andersson 60m for senior mænd med tiden 6,97 sek., og han deler nu den hurtigste tid i år på 60 af Greve Atleter med Frankly Dadey, som i et stævne også i Malmø for 14 dage siden løb samme tid. Tobias Andersson deltog i højde, hvor han sprang 1.70 m og i stangspring, hvor han tangerede sin pr med et spring på 3.80 m. Ida Boe Rasmussen viste også gode takter med en 60m i tiden 7,83 sek. og i længdespring med et spring på 5,95 m, som pt er det længste af en kvinde i Danmark i år.

Sidste deltager i kamp var Kasper Andersson, som havde fået start på 60m i et stævne i Schweiz. Her løb han PR med tiden 7.03 sek.