text

GREVE ATLETIK

Åbningsstævne & Præmiefest 

Vi vil godt fejre vores atleters mange og rigtig flotte resultater, og samtidig også fejre at udesæsonen er begyndt, med internt åbningsstævne.. 

 

Hvor: 

Greve Stadion

 

Hvornår: 

Søndag d. 1. maj: Åbningsstævnet kl. 10.30 og Præmiefest kl. 13.00. 

 

Hvem: 

Alle – store som små. Aktive og passive medlemmer, ledere, trænere, forældre, venner, bekendte, bedsteforældre, søskende osv.

 

Grillmenu:

Vi har i år besluttet at få maden ude fra – det bliver nok 2 slags kød, salat, kartofler.

Drikkevarer kan tilkøbes.

Har I lyst til at spise med skal maden forudbestilles Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 

Pris: 

50,- pr. Person – betales ved tilmelding

Mobilpay 13231 / Greve Atleti – husk mrk. med navn og præmiefest. 

 
Tilmelding:

Vi har brug for at vide om du kommer og hvad du kommer til????

Åbningsstævnet / Præmiefest / begge dele:

SENEST FREDAG D. 22. APRIL - på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Hvad er en Præmiefest?  

Det er et arrangement hvor vi hylder vores atleter. Store som små, nye som gamle, for deres flotte resultater i 2021. Normalt holdes det i slut januar, men ligesom alt andet, er det igen i år udsat, og lidt anderledes sat op.  

Hvad sker der? Atleterne kan få point nåle (fra point de automatisk optjener til stævnerne), pokaler, “årets bedste” resultat på årgangen i de forskellige discipliner, en t-shirt hvis de har lavet en klubrekord osv. Har du ikke været til stævne i 2021, eller er du helt ny, som kom endelig alligevel, se dine kammerater og mød alle os andre i klubben.  

 

Hvad er Åbningsstævnet?  

Sjove og anderledes discipliner.

Der er helt sikket noget for alle????

Hvis det skulle være meget dårligt vejr, tillader vi os at aflyse.

Har I spørgsmål om åbningsstævnet, så tag endelig fat i jeres trænere.  

 

Eller skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. så vil hun prøve at besvare på bedste vis ????