text
Vi er blevet spurgt om, Greve Atletik kan hjælpe under EM i fodbold. Det drejer sig om 4 kampe, hvor vi skal hjælpe med at få parkeret de busser, som kommer med tilskuere til kampene. Når busserne kommer, så skal vi hjælpe med at anvise dem en plads på Jagtvej og Strand Boulevarden. Vi er blevet spurgt om, Greve Atletik kan hjælpe under EM i fodbold. Det drejer sig om 4 kampe, hvor vi skal hjælpe med at få parkeret de busser, som kommer med tilskuere til kampene. Når busserne kommer, så skal vi hjælpe med at anvise dem en plads på Jagtvej og Strand Boulevarden. 
 
De 4 kampe er :
12. juni Danmark Finland
17. juni Danmark Belgien
21. juni Danmark Rusland
28. juni 1/16 finale

Jobbet skulle bestå i, at vi den 12., 17 og 28. juni mødes kl. 14:00. Hjælper med at anvise parkeringspladser til busserne før kampen. Det gør vi indtil kl. 18:00, hvor kampen starter. Vi får så lov at se kampen i et telt, eller et lokale, som Sparta sætter til rådighed for os. Efter kampen, tager vi så ud igen til området, og så hjælper vi med at få busserne væk igen. Vi skulle senest være færdige kl. 22:00, sandsynligvis før. Den 21. juni starter kampen kl. 20:00, så her starter vi kl. 16:00, og slutter senest kl. 1:00. Vi skal stille med en supervisor/leder og 5 hjælpere. Dvs., 6 personer. Klubben får 100 kr. pr time pr person, så det giver 5.400 kr.  pr dag, så det er en godt tjans for klubben. Så jeg håber I vil hjælpe klubben med a udfylde disse hjælpetjanser.
 
Er I interesseret i at hjælpe eller har I spørgsmål, så kontakt undertegnede på 
 
mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 40 61 18 45.
 
Med sportslige hilsner
Formand Thomas Andersson