text
DMU bliver i år holdt i  gikAalborg på Skovdalen stadion. Aalborg har været underlagt en masse conorarestrektioner, så der er ikke så mange, der må deltage i hver øvelse. Alligevel har Greve Atletik 8 aktive med til stævnet., og det gør det rigtig godt.
Her på 1. dagen er det blevet til 5 medaljer. Første medalje kom til Ida Boe Rasmussen på 100m hæk i pige 17 års gruppen, da hun i silende regn, løb ind på en 2. plads. Kun 7/100 efter vinderen. Desværre for Ida, så kunne hun ikke få nogen tid på løbet da eltidtagningen fejlede, men man kunne på målfotoet se placeringerne. Ida lavede også kuglestød, hvor hun stødte 10.71 m, og 100m, hvor hun løb 12.67 sek. I begge øvelser blev hun nr. 4. I aldersgruppe løb Louise Høkilde 400m på 62.31 sek og blev nr. 5 i sit heat. Victor Tvistholm løb 1500m, og han lå rigtig godt indtil der manglede 200m, så rakte kræfterne ikke mere, og han kom i mål som nr. 7 i fine 4.30.41 min.

Regnen var desværre ikke stoppet, da Tobias Andersson skulle kaste diskos, og det gav deltagerne store problemer med at stå ordentlig fast i ringen, som var meget glat, men det håndterede Tobias heldigvis bedst i hans aldersgruppe. Efter et kikset første kast, så kastede Tobias 34.12 m, hvilket på det tidspunkt rakte til en bronze medalje. Tobias røg så ned på en 4 plads i 3 runde, men da Tobias i hans 3. kast kastede 38.79 m, så førte han konkurrencen og selvom det blev tæt til sidst, så vandt Tobias guld. Kort tid efter, så skulle Tobias løbe 100m, og her løb han sig til en flot sølvmedalje med tiden 11.25 hans næstbedste tid i år og kun slået af Frederik Andersson, som er hans fætter. Frederik vandt Greves anden guldmedalje med tiden 11.02 sek på 100m. Rigtig flot løbet af Frederik, som har fundet formen her sidst på sæsonen.

Peter Andersson ville ikke står tilbage for hans lillebror Tobias på 100m, og i gruppen D22, så vandt han ligesom Tobias også en sølvmedalje med tiden 10.76 sek. Peter viser igen med en hurtig tid i år, at han er tilbage igen efter sine skader. I samme heat løb Frankly Dadey endnu engang en flot tid på 11.07 sek. og bliver nr. 7. Frankly har stadig en tid under 11 sekunder tilgode, men han nærmer sig, og i dag var betingelserne ikke optimale til 100m, så jeg tror på Frankly bliver den næste under 11 sekunder i Greve. Desværre er der ikke stafet, da det er taget af programmet på grunde af de restrektioner, som er kommet pga. corona. Ærgerligt, da Greve elders har et meget stærkt stafethold.

Vi glæder os til i morgen til forhåbentlig flere gode resultater.