text

Søndag til DMU i Skive blev også en rigtig god dag for Greve Atletik. Det blev til endnu et dansk mesterskab. Denne gang var det Frederik Degn Pedersen som vandt kuglestød med et stød på 13,55m hos de 14-15 årige drenge. Frederik blev dog fuldt flot til dørs af hans bror Emil som vandt sølv med et stød på 13,05m hvilket var PR med over 1 meter. Rigtig flot af de 2 brødre. Det blev også til en sølv medalje til Frederik Andersson som hos de 18-19 årige drenge løb 200m i den fine tid 22,83 sek. hvilket også var PR. På samme distance hos de 20-22 årige drenge blev det også til sølv til Peter Andersson, som løb i tiden 22,80 sek. Den sidste medalje vandt Ida Boe Rasmussen på 100m hæk i tiden 8,78 sek. hos de 16-17 årige piger. Af andre gode resultater kan nævnes Solvej Møllers flotte 200m hos de 14-15 årige piger. Solvej løb meget imponerende de 200m på 27,59 sek. hvilket rakte til en 5. plads og var ny PR. I samme aldersklasse hos drengene blev Christian Andersson nr. 4 i længdespring med et spring på 5,71m hvilket var ny PR.