text

Atletikskole 2013

Kom og vær med i sommerferien når Greve Atletik afholder Atletikskole for børn og unge i alderen 8-17 år.

Hvornår:

I uge 29 (18. – 22. juli) får du mulighed for at prøve kræfter med atletikkens klassiske discipliner og samtidig have det sjovt med en masse nye venner.

Hvem:

Alle kan være med – man behøver ikke at gå til atletik for at deltage.

Hvor:

Vi træner mandag til fredag fra kl. 9 til 15 på Greve Stadion, Lillevangsvej 88, med trænere fra Greve Atletik. Hvis vejret tillader det, vil vi flytte atletikken ned på stranden en af dagene.

Vi inddeler efter alder, så træningen bliver optimal for alle aldersgrupper. Træningen foregår på en sjov og udviklende måde hvor børnenes fysiske og sociale udvikling er i centrum.

Pris:

Atletikskolen koster 500 kr. for en uge.

Udover en spændende og lærerig uge med atletiktræning, skæg og leg får du:

  • en t-shirt
  • en drikkedunk
  • et diplom
  • frugt og saft/juice hver dag

Hvad skal jeg medbringe:

Du skal medbringe løbesko og sportstøj, som du kan bevæge dig aktivt i, samt madpakke og drikkelse (vand) hver dag. Greve Atletik vil gerne opfordre til, at du medbringer en god og sund madpakke, som giver energi til at imødekomme en fysisk krævende dag.

Skiftetøj bør medbringes i tilfælde af regn. Solcreme med høj faktor bør medbringes i tilfælde af sol J .

Pauseaktiviteter:

Pauser er nødvendige - især på en varm sommerdag. Så ind imellem atletiktræningen vil der være pauser, hvor grupperne kan slappe af, fylde drikkedunkene op igen eller have socialt samvær.

Pladser:

Der er 60 pladser på Atletikskolen, som sælges efter først til mølle princippet.

Tilmelding:

Du tilmelder dig Atletikskolen online. Tilmeldingssiden kommer meget snart til at ligge på Greve Atletiks hjemmeside påwww.greve-atletik.dk

Spørgsmål:

Har du spørgsmål til Atletikskolen er du meget velkommen til at skrive til Greve Atletik v/Thomas Andersson på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kom og deltag