text

Efter de Danske Østmesterskaber i mangekamp i Helsingør, så er Anna Lange blevet udtaget til de nordiske mesterskaber i mangekamp, som skal foregå i Huddinge i Sverige den 11. og 12. juni. Anna vandt sikkert sin aldersgruppe 16-17 år, og laver også flere point end sidste år, hvor hun satte dansk ungdomsrekord for 16 årige. Anna lavede i alt 4974 point i hendes 7 kamp, og det var 64 point mere end sidste års mangekamp, men desværre ikke nok til at klare U18 EM kravet, som lyder på 5100, men vejret var heller ikke med deltagerne de 2 dage mangekampen varede. Undervejs satte Anna pr i højde med 1.60 og løb for første gang under 15 på 100m hæk, men i lidt for meget vind. Anna får så heldigvis chancen for at klare kravet U18 EM til NM.

Udover Anna, så deltog Jasmin Boe Rasmussen og Fie Hofman også i mangekampen, og de lavede også nogle gode resultater i nogle af deres øvelser. Jasmin satte pr i 4 af de 7 øvelser, 100m hæk, spyd, kugle og højde. Samlet vandt de 3 en sølvmedalje for hold.

Tobias Andersson deltog i 9-kamp for den 14-15 årige, og det blev også til en sølvmedalje. Tobias lavede samlet 4435 point i en fornuftig mangekamp, hvor Tobias satte pr i stangspring og 800m, men der er store muligheder for at Tobias kan lave en endnu bedre mangekamp senere på året, da flere af øvelserne ikke lige kørte optimalt.

Asger Østerby og Oliver Chabert skulle begge have lavet 10 kamp, men desværre måtte begge udgå med skader. Asger allerede efter 3 øvelser og Oliver efter 4 øvelser. Øv øv.

I de små grupper, som kun deltog på første dagen, gik det rigtig godt. I gruppe D10 vandt Christian Andersson guld i 3-kamp. Asger Lange vandt bronze i D11 gruppen også i 3-kamp, mens Ida Boe Rasmussen også vandt bronze i gruppen P13 i 5-kamp. Alle 3 fik lavet rigtig gode resultater i deres øvelser.

Alt i alt var det et godt mesterskab for Greve Atletik.