text

Atletiktræning på Greve Stadion

Så er det igen muligt at træne på Greve Stadion. Derfor vil vi starte træningen op igen på mandag den 27. april, men det bliver ikke helt på samme måde, som vi normalt gør pga. Corona smitten. Vi skal selvfølgelig overholde de retningslinjer og anbefalinger, som der er kommet fra Sundhedsministeriet, og de retningslinjer og anbefalinger, som Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik Forbund er kommet med. Greve Kommune har godkendt disse retningslinjer og anbefalinger. Herefter er det klubbens ansvar at køre træningen.

Derfor vil træningen foregå som følgende:

 • De 5-9 årige træner mandag fra 16:30-17:50.
 • De 10-14 årige træner mandag og torsdag fra 16:30-17:50
 • Fra 15 år og ældre træner fra mandag og torsdag fra 18:10-20:00
 • Onsdag træner de 13 år og ældre kl. 17:30-19:30.
 • Løbergruppen, som træner lidt forskudt af disse træningstider, starter vi først op ugen efter den 4. maj.

 

Der vil være følgende retningslinjer, når vi træner:

 1. Stadion vil være delt op i træningszoner, og det vil arealerne udenom stadion også være (Græsarealet bag dommertårnet, bakken, og kastegården). Se tegningen af stadion.
 2. Alt opvarmning og træning vil foregår i træningszonerne eller udenfor stadion, så grupperne ikke kommer i kontakt med hinanden.
 3. Klubhuset er stadig lukket, og må ikke benyttes til træning.
 4. Man mødes IKKE ved klubhuset, som vi plejer. Du skal henvende dig til de trænere/ledere, som står ved hovedindgangen til stadion, og så dirigerer de dig/atleterne ud til de zoner, hvor du skal træne.
 5. Vi vil bestræbe os på kun at være 6 aktive og 1 træner i hver træningszone.
 6. Skal trænerne benytte redskaber til jeres træning, så skal træneren hente dem i laden og lægge dem på plads igen. Træneren spritter redskaberne af – før og efter træningen, og under træningen, hvis der er behov for det.
 7. Når der løbes intervaller, så løber en gruppe først, når den forrige gruppe er væk fra banerne – så vi også her holder afstand - og træningsgrupperne adskilt.
 8. Det bedste ville være, at forældre forlader stadion, og kommer igen, når træningen er slut. Hvis de venter på stadion under træningen., så skal forældrene være uden for atletikbanerne hele tiden og må selvfølgelig ikke stå i grupper og snakke, men skal holde afstand til hinanden jævnfør Sundhedsministeriets anbefalinger med mindst 2m afstand.
 9. Træningen fortsætter udendørs selvom det regner, da grupperne ikke kan være indendørs. Dvs. husk påklædning efter vejret – varmt og vindtæt. Skulle vejret blive så slemt, så vi ikke kan træne, så aflyses træningen.
 10. Trænerne skal være opmærksom på ankomst og afgang i de andre grupper, så atleterne ikke ankommer og sendes hjem samtidig. Der er indlagt et tidsrum imellem den tidlige træning og den sene træning fra 17:50-18:10, hvor de som træner på det tidlige hold skal være gået fra stadion inden kl. 18:00. Så de atleter, som kommer til den sene træning, kan gå ind i de træningszoner, som de skal gå til - uden kontakt med det tidlige hold.

Andre praktiske oplysninger:

 1. Hold afstand til dine kammerater hele tiden under træningen.
 2. Ingen legen eller skubben – altså ingen fysisk kontakt.
 3. Bliv hjemme fra træning, hvis du er syg eller har optræk til at blive syg.
 4. Spyt ikke på de røde baner og i græsset. Spyt ikke på dine hænder og redskaberne.
 5. GIC er lukket, så der er ikke adgang til toiletter på stadion eller adgang til badefaciliteter. Så kom omklædt til træning.
 6. Vi vil også løbe udenfor stadion med nogle af grupperne, F.eks. over på Rævebakken eller fodboldbaner i ”Hullet” og bruge dem som træningsareal.
 7. Vi har købt masser af håndsprit, og det vil vi gøre løbende. Vi anbefaler, at du selv har en lille flaske håndsprit med i din træningstaske til eget brug.
 8. Trænerne har flasken med håndsprit med ud i træningszonen, så du kan spritte dine hænder ved ankomst og afgang fra træningszonen. Du skal gnide dine hænder med spritten indtil den er udtørret.

Besluttet i Greve Atletiks bestyrelse den 22. april 2020.

Thomas Andersson
Formand For Greve Atletik

Greve Stadion oversigt Covid 19 start