text

Det drejer sig om dagene.

fredag den 11. august,

fredag den 18. August og

Lørdag den 19. August.

 

Man er velkommen til at hjælpe alle 3 dage, men een dag vil også være en stor hjælp. Især den 18. og 19. august er der brug for hjælp.

 

Vi skal stille 14-16 personer som hjælpere de 3 dage der er opera i Hedeland. Vi skal hjælpe med at guide gæsternes biler på plads på 2 parkeringspladser, samt hjælpe med at guide dem ud igen, når operaen er slut.

Under operaen vil vi spise mad - som klubben selvfølgelig sørger for - samt sørge for at der er ro på parkeringspladsen. Der vil også være rig mulighed for at opleve selve operaen. I år spilles la Boheme og sceneomgivelserne vil blive dækket af kunst-sne)

 

Vi skal mødes ca. kl. 16.45 ude i Hedeland (endelig mødetidspunkt kommer senere)

Hvis man ikke kan nå det til 16.45, så meld endelig til alligevel med mulig mødetid, da nogen godt kan møde lidt senere. Vi er færdige omkring kl. 24.00.

 

Klubben tjener vigtige penge for denne opgave, så vi vil sætte stor pris på, hvis I kunne afse tid til at hjælpe. Uanset om du ikke har prøvet det før, håber vi meget på, du vil og kan hjælpe. Der vil være erfarne folk til at hjælpe i gang. – og du må selvfølgelig meget gerne tage din nabo med.

 

Tilbagemelding om hvilke dage du kan hjælpe - gerne hurtigst muligt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – så der kan være styr på det inden sommerferien.

 

På forhånd tak for din hjælp.

 

PS: Kan du ikke være med på Hedeland, men er frisk på at smøre sandwichs til vagterne, så er din hjælp også meget velkommen J Gi’ gerne et praj til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.