text

CPH Open-Laura hækCPH Open-Asger 100m

Copenhagen Open er et nyt stævne, som Hvidovre Atletik har slået stort op, som stævnet som forhåbentlig bliver Danmarks største stævne. Stævnet havde også mange deltagere, og en hel del af dem kom fra Greve Atletik. Hele 30 personer deltog fra vores klub, og vores aktive lavede rigtig gode resultater. Det blev til en masse klubrekorder og personlige rekorder, og det var på trods af, at vinden enten drillede som modvind eller var alt for stærk, hvilket især gik ud over løberne.

3 gange var 2 af vores atleter tæt de eksisterende danske rekorder i deres aldersgrupper. Signe Romer løb på 100m 12,66 sek. hvilket var kun 3 hundrededele fra rekorden. Dog havde Signe for meget vind i sit heat, så havde hun været under rekorden, så kunne den ikke være blevet godkendt. Peter Andersson løb til gengæld i godkendt vind, men han var først 7 hundrededele fra rekorden i sit indledende heat, og igen i finalen var han kun 6 hundrededele fra rekorden. Hans tid i finalen med 11,64 sek. blev opnået i -1,3 m/s, så med medvind, hvad kunne Peter så ikke have løbet. Endnu tættere på var Peter så på at slå 200m rekorden, da han med tiden 23,46 sek. kun var 4 hundrededele fra at slå den danske rekord. Vi håber, at de begge når det i løbet af sæsonen.

Den helt store medaljesluger fra Greve var Ida Boe Rasmussen, som deltog i hele 6 discipliner. Ida vandt 4 af hendes discipliner og fik 2 sølvmedaljer. Derudover satte Ida klubrekord på 60m, 100m og i længde. Flot stævne af Ida, som er kommet rigtig godt i gang med udendørssæsonen 2013.

Af andre resultater kan nævnes Aleksander Holm Wiingaard klubrekord i hammerkast 33,88 m. Asger Østerby 100m på 12,31 sek. Julie Møllers højdespring på 1,23 m. Oliver Chabert pr i stangspring på 2,82 m. Peter Jørgensens flotte 200m på 26,05 sek, og Sara Olsson flotte 60m på 9,37 sek.

Til stævnet havde vi også mange nye medlemmer, som ikke har gået i klubben så længe. Det er rigtig rart, at se, at de nye også klare sig godt til stævnerne. Det er vigtigt, at vi får så mange ud til stævner som muligt, så de kan se, at deres træning giver pote, og at de forbedre sig. For vores nye medlemmer gælder det om bare at gennemføre de øvelser, de stiller op i, og så til de efterfølgende stævner forsøge at forbedre deres resultater, og her synes jeg vores træner gør et fantastisk arbejde med at fortælle vores aktive netop det. Det gælder ikke altid om at vinde, og sammenligne sig med de gode aktive i de øvelser man selv laver, men i steder for gælder det om at forbedre sine egne resultater, så man kan blive ved med at have glæden med atletikken.

Vi glæder os til resten af sæsonen, og skal allerede i gang igen med nye stævner i de næste weekender.

Resultaterne kan se i dette link: Resultater