text

DMU bliver igen afholdt i Skive, og efter at være ankommet i går til Skive, er vi nu efter en god nats søvn klar til kamp.

Første aktiv i ilden var Anne, som udenfor DM konkurrencerne skulle kaste hammer og diskos. Hun kastede rigtig fornuftigt i hammer, hvor hun kastede lidt over 37 m, mens hun måtte erkende, at diskos stadig mangler en del, da hun her kun kastede 23.50 m, men da vejret jo heller ikke er til at kaste udenfor endnu, så var stævnet kun beregnet som et stævne til at komme i gang på.

Første deltager indenfor var Anna Lange i 60m hæk i P15, selvom hun mistede lidt fart på første hæk, så løb hun alligevel i mål på fornuftige 10.66 sek. Lise var på venteliste i denne øvelse, men da der ikke kom nogen afbud, så kom hun desværre ikke til at løbe. Oliver løb i D15 lige efter, og han løb i ny pr 10.05 sek. Lidt bedre gik det for Sebastian i D17 i 60m hæk, hvor han satte pr. med 9.17 sek. og kvalificerede sig til finalen med næstbedste tid. Asger løb også og løb fornuftige 10.00 sek.

Samtidig med hækkeløbene var Tara i gang med kuglestød og Oliver og Kasper H i gang med stangspring. Tara havde desværre problemer med håndledet, og det medførte, at hun ikke kunne støde ordentlig igennem, og hun sluttede med et stød på 8.21 m. I stang startede Kasper H som første Greve deltager, og da det var hans første store stævne, så var der nerver på, og det påvirkede hans konkurrence, så han var lidt under hans pr i øvelsen. Han endte med at klare højden 2.00 m. Bedre gik det for Oliver, som efter at have klaret sine indledende højder i først spring. Fik en nedrivning på 2.60 m, og han lå dermed nr. 4 i konkurrencen. Heldigvis klarede Oliver så 2.70 i første forsøg og det medførte, at han så vandt den første medalje til Greve Atletik nemlig en bronzemedalje.

Så var det Sebastians tur igen. Denne gang i finalen på 60m hæk. Efter en ikke helt god start, så fik Sebastian i den grad løbet sig op, og han kom i mål i endnu en ny pr tid 8.98 sek., og endnu bedre så rakte det til en sølvmedalje.

Der er nu pause for vores aktive indtil kl. 14.45, hvor det igen går løs.

Thomas løb 3000m og selvom han lagde hårdt ud, og forsøgte at gå med de forreste, så måtte han slippe dem, og desværre også slippe 3. pladsen, men Thomas kom i tiden 9.47.28 sek. Pr med et halv minut, så fantastisk løbet af Thomas.

Kenneth sprang så trespring. Tilløbet gav lidt problemer, og Kenneth kunne ikke lige ramme planken. Det gjorde desværre, at han lige missede finalen med få cm. Kenneth sprang 10.96 m.

Peter skulle så have sin debut til et DMU, og det gjorde han rigtig godt. Ny pr på 200m med tiden 24.82 sek, og en bronzemedalje.

Trespring var vores sidste øvelse. Først Sofie og Anna og lige efter skulle Peter springe. Både Sofie og Anna havde gode prøveforsøg, men Anna, kiksede desværre hende 2 første forsøg, og da det var hendes første trespringsstævne nogensinde, så var det vigtigt at hun fik en markeret. Det gjorde hun med 8.12, men over en meter fra planken. Sofie til gengæld fik det til at klappe, og hun sprang 9,92 m og gik i finalen. Her havde nu nogle gode spring, men hun sprang ikke længere. Dog var resultatet en flot pr.

Peter var sidste mand i ilden på første dagen. Han lagde ud med fornuftige 11.06 m, og gik i finalen 11.27 m som nr 4. Har sprang han så 11.78 m i 4 forsøg og lå så nr. 2, men i sidste forsøg øgede han til 11.98 m og lå i et kort øjeblik til guld. Uheldigvis for Peter, så sprang en modstander 12.02 m og Peter endte med en flot klubrekord og med Greve Atletiks fjerde medalje.

Alt i alt var det en rigtig god første dag.