Nye træningstider fra 26/10-2020

Pga de nye Covid-19 restriktioner og anbefaling har vi valgt at opdele træningsgrupperne mandag og torsdag - altså for de der normalt træner mandag og torsdag..

Det betyder - Mandag og Torsdag:

  • Årgang 2005 (15år) og yngre:
    • Træner fra kl 17 mandag og torsdag
  • Årgang 2004 (16år) og ældre:
    • Træner fra kl 17.30 som normalt
  • Forældre må ikke løbe med
 
Træning de andre dage fortsætter som normalt - dog er det ikke tilladt forældre at blive i hallen under træning. 
Det er således kun for de der plejer at træne mandag og torsdag, vi har ændre trænings tid.

OK aftale med Greve Atletik

Husk at du kan støtte vores forening, hver gang du tanker hos OK. Hent OK-appen eller få et OK Benzinkort helt gratis og tilmeld det til Greve Atletiks sponsoraftale.
 
Se mere på ok.dk/lokalsporten.
 

DMU dag 2 i Hvidovre

Det blev endnu en rigtig god dag for vores Greve atleter på dag 2 til De Danske Mesterskaber for 14-15 årige i Hvidovre. 
 
Greve startede ud med at få en guld og en bronze medalje i hammerkast, da Frederik Degn Pedersen vandt guld med en ny personlig rekord med et kast på 51.24 m. Emil Degn Pedersen kastede 42.02 m og vandt bronzen. Flot af de 2 brødre, som på dette tidspunkt havde taget 3 medaljer hver. 
 
Der skulle så løbes 200m og her havde vi 4 deltagere med. Hos pigerne løb Viola Jensen i første heat og her løb hun i lidt modvind tæt på personlig rekord med en tid på 30.27 sek. Mathilde Sofie Olesen løb i andet heat. Hun satte en flot personlig rekort med tiden 29.18 sek også i let modvind. Solvej Møller var sidste pige som løb, og hun løb i tiden 27.21 sek. og endte på en fin samlet 8. plads. Hos drengene havde vi Christian Andersson med, og han skulel forsøge at tage lidt revance efter første dagen, som ikke helt gik som forventet, og det gjorde Christian i den grad. Christian løb 200m i tiden 24.04 sek. og fik en flot 3 plads. Christian forsatte så direkte efter 200m til spydkast, som han bla. skulle kaste med Frederik og Emil, og her var Christian og Frederik flyvende. Efter de 3 indledende runder, så lå Christian nr. 2 med ny pr på 41.21 m. Emil havde også sat pr med 34.03 m, men kom desværre ikke i finalen. Det gjorde Frederik, og i finalekastene, så overhælede Frederik med et kast på 42,24 m Christian,, og lå nu til bronze, da en anden konkurrent også havde kastet længere end Frederik og Christian. Den stilling holdt indtil de sidste kast, så skubbede en ny konkurrent Frederik ned på 4 pladsen og Christian ned på 5 pladsen. Christian manglede sit sidste kast, og man må sige den *sad lige i skabet*, for Christian fik kastet fantastiske 48.38 m, og gik dermed hen og vandt guld. Super flot af Christian. 

Læs mere: DMU dag 2 i Hvidovre

1. dag DMU 14-15 år

DMU er i år delt i 2 stævner. I sidste weekend var de 16-22 årige i Aalborg og konkurrere, og nu er det de 14-15 åriges tur i Hvidovre, og Greves atleter bliver ved med her sidst på sæsonen at lave rigtig gode resultater. 
På 1. dagen af DMU blev det til 2 guldmedaljer, 2 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer. De 2 guld- og sølvmedaljer blev vundet af tvillingerne Frederik Degn Pedersen og Emil.Degn Pedersen. Først kastede de begge diskos, og her satte de begge ny personlig rekord. Længst kastede Emil med 49.55 m mens Frederik kastede 47.61 m. Lige efter stødte de kuglestød, og her byttede de pladser, da Frederik vandt kugle med et stød på 14.14 m mens Emil stødte 13.53 m. Længe så det ud som om Greve skulle have alle 3 medaljer med hjem i denne øvelse, da Christian Andersson havde sat ny pr med et stød på 12.44 m, men desværre var der en konkurrent som søødte lidt længere i de sidste stød, og så blev han en flot nr. 4. Christian løb også 100m, og her løb han fine 11.62 sek. i indledende. Desværre fungerede det ikke for Christian i finalen, og han blev lidt skuffende nr. 4, med en tid på 12.02 sek. 

Læs mere: 1. dag DMU 14-15 år

Knud Høyer årets leder i Greve Kommune

Knud Høyer blev kårets til årets leder i Greve Kommune på Greve Kommune Awards uddeling. Knud var indstillet af både GIC, Tune og Karslunde. Stort TILLYKKE til Knud.
Knud Høyder Årets leder
 

DMU dag 2

På dag 2 til DMU 16-22 år var Ida Boe Rasmussen også første atlet i ilden i 17 års gruppen. Hun skulle springe længde og kaste spydkast. Øvelserne lå desværre, så Ida skulle gå imellem hendes spring og kast. Heldigvis passede det fint så Ida kunne tage et spring, så kaste et spydkast og så springe igen osv. og Ida lod sig heldigvis ikke påvirke af det, og gjorde det rigtig godt. Ida vandt guld i længde med et spring på 5.68 m og vandt sølv i spydkast med et kast på 39,43 m. I spyd deltog Jasmin Boe Rasmussen også i gruppen 22 år. Her kunne Jasmin desværre ikke få det til at fungere, og kastede 31.85 m og blev nr. 4.

Læs mere: DMU dag 2

God 1. dag til DMU 16-22 år

DMU bliver i år holdt i  gikAalborg på Skovdalen stadion. Aalborg har været underlagt en masse conorarestrektioner, så der er ikke så mange, der må deltage i hver øvelse. Alligevel har Greve Atletik 8 aktive med til stævnet., og det gør det rigtig godt. 
Her på 1. dagen er det blevet til 5 medaljer. Første medalje kom til Ida Boe Rasmussen på 100m hæk i pige 17 års gruppen, da hun i silende regn, løb ind på en 2. plads. Kun 7/100 efter vinderen. Desværre for Ida, så kunne hun ikke få nogen tid på løbet da eltidtagningen fejlede, men man kunne på målfotoet se placeringerne. Ida lavede også kuglestød, hvor hun stødte 10.71 m, og 100m, hvor hun løb 12.67 sek. I begge øvelser blev hun nr. 4. I aldersgruppe løb Louise Høkilde 400m på 62.31 sek og blev nr. 5 i sit heat. Victor Tvistholm løb 1500m, og han lå rigtig godt indtil der manglede 200m, så rakte kræfterne ikke mere, og han kom i mål som nr. 7 i fine 4.30.41 min.
 
Regnen var desværre ikke stoppet, da Tobias Andersson skulle kaste diskos, og det gav deltagerne store problemer med at stå ordentlig fast i ringen, som var meget glat, men det håndterede Tobias heldigvis bedst i hans aldersgruppe. Efter et kikset første kast, så kastede Tobias 34.12 m, hvilket på det tidspunkt rakte til en bronze medalje. Tobias røg så ned på en 4 plads i 3 runde, men da Tobias i hans 3. kast kastede 38.79 m, så førte han konkurrencen og selvom det blev tæt til sidst, så vandt Tobias guld. Kort tid efter, så skulle Tobias løbe 100m, og her løb han sig til en flot sølvmedalje med tiden 11.25 hans næstbedste tid i år og kun slået af Frederik Andersson, som er hans fætter. Frederik vandt Greves anden guldmedalje med tiden 11.02 sek på 100m. Rigtig flot løbet af Frederik, som har fundet formen her sidst på sæsonen. 
 
Peter Andersson ville ikke står tilbage for hans lillebror Tobias på 100m, og i gruppen D22, så vandt han ligesom Tobias også en sølvmedalje med tiden 10.76 sek. Peter viser igen med en hurtig tid i år, at han er tilbage igen efter sine skader. I samme heat løb Frankly Dadey endnu engang en flot tid på 11.07 sek. og bliver nr. 7. Frankly har stadig en tid under 11 sekunder tilgode, men han nærmer sig, og i dag var betingelserne ikke optimale til 100m, så jeg tror på Frankly bliver den næste under 11 sekunder i Greve. Desværre er der ikke stafet, da det er taget af programmet på grunde af de restrektioner, som er kommet pga. corona. Ærgerligt, da Greve elders har et meget stærkt stafethold.
 
Vi glæder os til i morgen til forhåbentlig flere gode resultater. 
Frederik og Tobias DMU 2020 100m
Tobias DMU 2020 Diskos
 
 
 

Underkategorier