Træning på stadion fra 10år og op, fra uge 9.

Nu hvor forsamlingstallet for udendørstræning ændres til 25, har vi mulighed for at starte en del træning op og endda helt ned til de 10årige.

Med mindre det pludselig ændres – og det kan jo ske – så er træningen fra på mandag og frem til Påske:

10-13år: Mandag og torsdag kl 16.30-17.30

14år og ældre: Mandag og torsdag fra kl 17.45

Vi glæder os til at se jer igen.

Husk stadig generelle retningslinier for afstand mm.

Husk tøj til vejret!

 

Stemning for 1 år siden - hvis nogen skulle have glemt hvordan det var:

Sølv til Ida Boe Rasmussen til DM senior

DM senior blev et rigtig godt stævne for Greve Atletik. På førstedagen i går lørdag var Peter, Frederik og Kasper Andersson i kamp i Randers, hvor sprint var på programmet. Alle 3 startede med at løbe 60m. Peter og Frederik løb i første indledende heat. Her løb Peter 7.00 sek., som var 1/100 fra årsbedste, og det viste sig at være nok til at kvalificere ham til finalen. Frederik gjorde det også rigtig flot. Han satte pr. med tiden 7.09 sek. lige udenfor en finaleplads. I andet heat løb Kasper, som desværre ikke fik det til at spille helt og han løb tiden 7.23 sek. Peter skulle så en time efter løbe finale. Peter løb et nyt sæsonbedste med tiden 6.98 sek., hvilket gav ham en godkendt 7. plads i finalen. Kasper og Frederik skulle så senere løbe 200m, men desværre mærkede Frederik lidt i lysken og valgte fornuftigt at trække sig fra 200m. Dermed var Kasper eneste løber på 200m fra Greve og Kasper løb et rigtig fint løb, hvor han løb 22.31 sek. og det gav ham en fin 5. plads, hvor Kasper kun var 5/100 fra en bronzemedalje.

I dag skulle Ida Boe Rasmussen så i kamp i længdespring. Ida lagde ud med 5.52 m i først forsøg. Herefter havde hun 2 overtrådte forsøg, og inden finalespringene lå Ida nr. 3, men faldt hurtigt ned på en 4. plads. Ida 4. spring lavede dog om på dette, da hun med ny indendørs pr på 5.80 m lagde sig på 2. pladsen. I 5. forsøg sprang Ida sit længste spring på 5.88 m og ny pr, som desværre ikke var nok til en guldmedalje, men det blev til en flot sølvmedalje til Ida. Rigtig flot, da dette er Idas anden sølvmedalje til et senior DM.

I alt i alt var dette et rigtig flot DM senior for vores 4 aktive, hvor Greve igen viste, at vi kan være med på højeste plan.

Ida DM senior inde 2021

4 Greve atleter til DM senior inde

I denne weekend så afholdes der DM inde for senior i Randers og Arhus. I år bliver det et lidt anderledes DM senior, da stævnet foregår 2 forskellige steder og det er ikke alle senior atleter, som må deltage i stævnet. Regeringen restriktioner gør at det kun er de atleter, som er godkendt som professionelle atleter, som kan deltage. Der er nok nogen som tænker, at her har Dansk Atletik ikke mange, og det er også korrekt. Der er ikke mange i Danmark, hvis nogen, som lever af kun at dyrke atletik, men alle sports grene får lov at godkende deres senior elite, som "professionelle" atleter, selvom de ikke lever af deres sport. 
Greve Atletik har fået godkendt 4 atleter, hvilket er meget flot af en så lille klub som Greve Atletik, men også lidt ØV, da det kun er disse 4 atleter, som må træne indendørs og gå til stævner. 
 
Peter Andersson, Frederik Andersson og Kasper Andersson skal alle deltage lørdag på 60m og Frederik og Kasper skal også løbe 200m i Randers. Drengene løber indledende 60m  kl. 13:20 og forhåbentlig også finale kl. 14:30. Kasper og Frederik løber direkte finale på 200m kl. 17:20. 
 
Dagen efter skal Ida Boe Rasmussen deltage i Århus i Længdespring. Hun skal springe kl. 11:00. 
 
Man kan se startlister, starttidspunkter og deltagerlister på hjemmesiden easyrecord.dk og man skulle også kunne følge stævnet på Atletik TV. 
 
Vi ønsker vores atleter held og lykke, og håber der er mange, som vil følge dem. Samtidig håber vi, at vi snart kan genoptage noget organiseret træning, så lad os håbe at smitten er så lav, at de fra 1. marts åbner lidt mere op for noget træning.   

Træning indtil 7. februar

I går kom der så nye udmeldinger fra Regeringen og Sundhedmyndighederne, og det var desværre ikke så gode nyheder for os, men meget forståeligt, så forlængede de de nuværende restriktioner til og med den 7. februar. Desværre har DAF strammet mere op på, hvem de ser som proffessionelle atleter, og det betyder at kun 4 af vores atleter i Greve Atletik må træne indendørs og stille op i konkurrencer. Resten af vores atleter i vores elitegruppe, som har måtte træne indendørs, dvs. vægttræning i vores klubhus, de må desværre ikke træne derinde mere. 
 
Dette betyder, at vi må lukket klubhuset for alle andre end de 4 atleter, som er blevet godkendt, som atleter på proffessionele niveau. Man må derforr slet ikke opholde sig i klubhuset. og man må derfor stadig ikke hente ting, sætte sin taske, eller hente pigsko, m.m.i klubhuset. De 4 atleter der må træne derinde må kun være derinde, når de træner styrketræning. De må ikke opholde sig derinde, når de har pauser i intervallerne eller når de tager pigsko af og på. 
 
Vi henstiller stadig til, at man træner, men i meget små grupper max op til 5 personer, og helst de samme personer. Alle officielle træninger og træningstider er stadig aflyst indtil den 7. februar. 
 
Dog vil vi snart lægge nogle træningsøvelser ud på sociale medier, som vores atleter kan tilgå i første omgang til mellemgruppen, men alle medlemmer er selvfølgelig velkommen til at se med. Mere om dette snart.
 
Vi melder ud igen, næste gang der er nyt fra Regeringen og Sundhedmyndighederne. Sandsynligvis omkring den 7. februar. Vi håber alle har det godt og at I ikke glemmer os. 
 

Træningen i de næste par uger

På grund af de nye udmeldinger fra Regeringen og Sundhedmyndighederne, hvor de blandt andet ændrer forsamlingsforbudet fra 10 personer til 5 personer, og beder om, at man ikke mødes med for mange mennesker, så ud over at alt indendørstræning er aflyst, så bliver vi desværre også nødt til at aflyse alle fælles træninger på Greve Stadion foreløbig indtil den 17. januar. 

Dette betyder ikke, at I ikke selv kan træne på stadion eller på landevejen,selvtræning, eller max 2-3 personer sammen. I skal selvfølgelig altid overholde de retningslinjer, som udstikkes fra regeringen og fra myndighederne. 

Dette betyder også, at klubhuset helt er lukket, så man ikke må hente ting i klubhuset, gå ind og lægge sin taske derinde, eller hente pigsko, m.m. Kun dem, har fået lov at træne vægt må opholde sig derinde og kun når de træner. Hvis de kun løber intervaller, så skal de også have deres ting udenfor klubhuset. 
 
Dette gælder indtil, at vi melder noget andet ud, og det gør vi omkring 17. januar.
 
Bestyrelsen.

Ny kasserer, træning og juleløb

Hej alle

Efter tro tjeneste meddelte Kai på vores sidste generalforsamling, at han vil stoppe som kasserer på næste generalforsamling. Selvom der er lidt tid endnu til generalforsamlingen, vil vi meget gerne høre, hvis der er nogen som kunne være interesseret i at overtage Kai’s kasserer tjans, da vi ikke i bestyrelsen har nogen, som lige kan overtage posten. Er man interesseret i kassererjobbet, men måske ikke så meget i bestyrelsesarbejdet, så kan vi nok også finde en løsning på dette. Kontakt undertegnede på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller tag fat i mig eller en af de andre bestyrelsesmedlemmer, så vi kan fortælle jer om kassererposten. Vi vil selvfølgelig sige et stort tak til Kai, når vi forhåbentlig i den nye år, igen må afholde en generalforsamling.

Der er sket lidt ændringer i træningen pga. de sidste udmeldinger fra myndighederne. Vores løberhold træner nu mandag og torsdag fra kl. 16.45 i stedet for kl. 17:00. De andre træner stadig fra kl. 17.30, men måske flytter vi også de for res træning til kl. 17.45, så holdene går lidt mere fri af hinanden. Gør vi det melder vi det ud her sidst på ugen til alle de aktive, som træner her. Derudover er klubhuset lukket for alt vægttræning for ALLE, på nær vores eliteaktive, som går ind under DIF og DAF betegnelse for professionel idræt. DET ER VIGTIGT, at alle respekterer dette, og ikke træner alligevel i klubhuset, da vi skal lukket klubhuset helt, hvis det ikke overholdes. Samtidig er det vigtigt, at vores eliteaktive overholder det skema, som vi har lavet, så de kun opholder sig max 4 personer i klubhuset, når de træner. Denne ordning gælder indtil 3. januar, hvor vi håber på, at restriktionerne bliver ophævet.

Til sidst, så må vi desværre aflyse vores årlige Juleløbet den 24. december. Det gør vi selvfølgelig for at respektere, at vi ikke forsamles for mange og i nogle nye grupper, som myndighederne jo fraråder.

Skulle det overraskende ske, og vi ikke skal melde mere ud i år, så vil jeg gerne ønske jer en rigtig god jul og et godt nytår, selvom det nok bliver lidt anderledes i år.

Formand Thomas Andersson

  

Træning indtil januar

Hej alle

Med de nyeste restriktioner fra regeringen, så har Greve Atletik valgt at aflyse træningen indendørs på Arenaskolen allerede fra i dag for holdet fra 10-14 år. Det betyder at fra i morgen onsdag den 9. december, så vil der ikke være træning på Arenaskolen før i det nye år. Indendørstræningen på Arenaskolen starter så efter planen op igen tirsdag den 5. januar, hvis ellers smittetallene tillader det. Vi skal nok melde ud i starten af det nye år.

Løbetræningen mandag, torsdag og lørdag på stadion vil fortsætte, som den gør nu. Dog med den ændring, at vi måske bliver nødt til at splitte os op i flere træningsgrupper, da vi jo ikke må være over 10 personer i hver gruppe træningsgruppe. Grupperne laver vi på stadion, når vi se, hvem og hvor mange vi kommer.

Træning i klubhuset er ikke tilladt, men kan komme på tale for vores talent og elitegruppe, når det er afklaret med kommunen og DAF. Det betyder, at når man møder på stadion, så må man godt sætte sin taske ind i klubhuset, og gå ud og vente ude i gården eller ude i laden, som vi åbner, indtil opvarmningen påbegynder. Da vi kun må være 10 personer i hver træningsgruppe, så må der kun opholde sig 10 personer i gården og 10 personer i laden. Skulle det blive nødvendigt, så laver vi flere træningsgruppe. Når man er færdig med træning på stadion, så skal man ikke opholde sig for længe ved klubhuset, men forlade stadion, så de andre træningsgrupper kan komme til. Lige nu træner vi på 2 træningstidspunkter mandag og torsdag kl. 17 og 17:30. Det kan godt være, at det ændrer sig, men så giver vi besked herom.

Trænerne og bestyrelsen

Underkategorier