Philip og Jasmin udtaget til kastelandsholdet

I denne weekend blev der afholdt kastelandskamp for U20 og U23 i Madrid hvor Danmark, Spanien, Hviderusland og Portugal kæmpede mod hinanden. Fra Greve Atletik var Phillip Vegge udtaget i kugle og Jasmin Boe Rasmussen udtaget i spyd til U20 landsholdet. For begge atleter var det deres debut på et landshold, men det lod de sig ikke mærke af og præsterede begge på et flot niveau. Phillip stødte således næsten op til sit bedste med et stød på 11,46m i kugle hvilket rakte til en 8. plads i konkurrencen. Jasmin havde en fantastisk spydkast konkurrence hvor det længste kast på 37,47m var ny personlig rekord og et resultat som rakte til en flot 6 plads i det skrappe selskab. Virkelig flot af de 2 Greve atleter og stort tillykke med landsholdsdebuten.

Jasmin

Flot mangekamp af Tobias

I denne weekend blev Øst og Vest mangekamp afviklet i Viby ved Århus. Greve Atletik havde Tobias Andersson og Louise Høkilde med til dette mesterskab. Tobias havde en virkelig god weekend og blev nr. 3 i 10-kamp hos de 16-17 årige drenge med et meget flot samlet resultat på 6.061 point. I løbet af weekenden satte Tobias ikke færre end 6 personlige rekorder i 100m, kugle, 400m, diskos, spyd og 1500m. Med det flotte resultat kvalificerede Tobias sig til NM i mangekanp på Island i juni måned. Endelig skal det nævnes, at Tobias med resultatet satte ny klubrekord en rekord som i øvrigt tilhørte hans far Thomas. Louise var med i 7-kamp hos de 16-17 årige piger. Louise har været skadet og haft lidt problemer med sit knæ hvilket gav hende problemer med hæk og højde. Til gengæld satte hun PR i kugle og spyd.

Tobias

Tårnby Games

I den forgangne weekend blev udendørs atletiksæsonen skudt i gang med Tårnby Games. Greve Atletik havde 24 atleter med til dette stævne og de lavede nogle flotte resultater. Således blev der vundet adskillige medaljer og sat flere klub- og personlige rekorder. Blandt de mange flotte resultater kan nævnes, Sofie S. Olesen som hos de 10-11 årige piger vandt 60m i tiden 9,07 sek. PR og blev nr. 2 på 60m hæk i tiden 13,01 sek. også PR. I samme aldersklasse blev Ronja Revall nr. 3 på 100m i tiden 15,75 sek. Hos de 12-13 årige drenge vandt Christian Andersson spydkast med et kast på 40,16m hvilket var ny klubrekord. Han vandt også 200m i tiden 26,01 sek. hvilket var PR. Emil Petersen vandt diskoskast hos de 14-15 årige drenge med et kast på 35,04m hvilket var ny PR. Hos de 16-17 årige piger vandt Ida Boe Rasmussen 100m hæk i tiden 14,18 sek. og blev nr. 2 i længdespring med 5,44m. Begge resultater var ny klubrekord. Hos drengene i samme aldersklasse vandt Tobias Andersson 200m i tiden 23,37 sek.

Løbetræning også onsdagen

Vi starter nu også løbetræning, om onsdagen kl. 17:30. Startende allerede fra i morgen onsdag den 1. maj. 
Dvs. Der nu er løbetræning for dem som gerne vil løbe lidt længere intervaller. Mandag og onsdag fra kl. 17:30 til ca. 18:30. Mandag er det Joachim Larsen, som står for træningen og onsdag der det Morten Foltmar som styrer træningen. Alle medlemmer og forældre, som gerne vil løbetræne er velkommen til at deltage, 
I mandags startede vi op med 10-15 aktive, som løb intervaller. Vi håber at flere vil deltage fremadrettet.
Vi ses på stadion.

Nu starter vi et løbehold op

På mandag den 29. april, så starter vi et løbe hold op, som løber intervaller på stadion. 
Vi har en del unge aktive, som gerne vil løbe lidt længere distancer på banen, og dem har vi ikke rigtig haft noget for i det sidste lange tid. Det skal vi have gjort noget ved, og derfor starter Joachim Larsen op som løbetræner i klubben, og laver løber intervaller med dem, som gerne vil løbe mellemdistance og langdistance på banen. :Vi starter op om mandagen kl. 17:30 med opvarmningen, og de unge som træner fra kl. 16:30, de går fra deres træning kl. 17:45, hvor man så vil begynde på intervallerne. Træningen vil ca. varer til kl. 18:30.
Alle er velkomne, som gerne vil forsøge sig med lidt intervaller på banen, og det gælder også forældre, som har aktive medlemmer eller tilknytning til klubben.
Planen er så, at vi forhåbentlig kan udvide det til, at vi laver en løbedag mere i løbet af ugen. Det skal vi nok melde ud, når det sker. Men mød op til løbetræning/intervaller på banen om mandagen kl. 17:30 på Greve Stadion. Vi mødes ved Greve Atletiks klubhus.
Bestyrelsen

VM Cross Challenge for u14

VM Cross Country blev i weekenden afholdt i Aarhus, og Greve Atletik deltog her i VM Cross Challenge for u14 med 2 hold af 4. Turen stod på hygge fra start med 4 børn og 1 træner tæt pakket i hver deres bil og så gik turen ellers mod Aarhus, med overnatning på en nærliggende skole.VM Cross Country blev i weekenden afholdt i Aarhus, og Greve Atletik deltog her i VM Cross Challenge for u14 med 2 hold af 4. Turen stod på hygge fra start med 4 børn og 1 træner tæt pakket i hver deres bil og så gik turen ellers mod Aarhus, med overnatning på en nærliggende skole.

Læs mere: VM Cross Challenge for u14

Udendørssæsonen tyvstarter onsdag

Mandag den 1. april starter udendørstræningen for alvor, når vi starter med træningen kl. 16:30 for den yngste træningsgruppe fra 4-9 år, og med mellemgruppen fra 10-13 år, senere kl. 18 starter den ældre træningsgruppe 14 år og ældre deres træning alt sammen på Greve Stadion. Alt træning vil så fremadrettet foregå på Greve Stadion og ikke i indendørs i Arenahallen eller i Greve Idræts center mere. Træningstider og alderstrin for træning vil blive opdateret på vores hjemmeside og ligge under menupunktet Træningstider.
 
Dog tyvstarter vi træningen udendørs onsdag den 27. marts, hvor træningen er flyttet til Greve Stadion kl. 17:30.
 
Spørgsmål så tal med trænerne eller skriv til dem. 
 
 

Underkategorier