Jubilæum - artikel i Sydkysten

Efter jubilæums receptionen i forrige weekend blev nedenstående artikel bragt i Sydkysten:
 
Udklip

Jubilæum

Det var en fornøjelse at afholde 50 års jubilæum på Cafe Langsiden i lørdags. Receptionen, som vi afholdte forløb rigtig godt. Det kom rigtig mange ”gamle” atleter, trænere, støtter og venner fra Amager Atletik op og hilste på, og de 2 timer gik rigtig stærkt med at snakke om gamle dage, og forsøge at hilse på alle, som kom. Det var rigtig dejligt at se så mange mennesker, som i mange år ikke har været på stadion, og man derfor ikke har se eller snakket med, at de stadig gider komme forbi og fejre os. Det vidner om, at vi har gjort et rigtig godt indtryk og har haft en positiv indflydelse på rigtig mange i den tid, som de har været tilknyttet til Greve Atletik. Jeg ville meget gerne have brugt længere tid på at snakke noget mere med alle, men de 2 timer receptionen varede fløj afsted, og jeg håber vi får muligheden på et senere tidspunkt.

Læs mere: Jubilæum

Forældre som hjælpetræner

 
 
Til det lille hold (6-9 år) mangler klubben en forælder, der vil påtage sig opgaven som hjælper/holdleder. Det er primært til at koordinere tilmelding til stævner (2-3 hen over vinteren) og aflysninger. Det lille hold træner i vinterperioden lørdag kl. 11-12 i Grevehal 3.
 
Henvendelse til Thomas Andersson, Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Greve Atletik 50 år

Jubilæum

Copenhagen Half Marathon

Søndag hjalp 25 fra Greve Atletik til ved væskedepotet som var placeret ved 11,5 km inde til Copenhagen Half Marathon. Løbet havde over 22.000 deltagere og det sammen med det gode vejr gjorde, at det blev en meget travl dag ved væskedepotet. Her skulle der stilles borde op og hældes vand og energidrik op samt skæres frugt til alle løberne. Det er dog altid en fornøjelse og en god oplevelse at se alle de glade samt for nogens vedkommende meget trætte løbere. I år kunne vi yderligere se Sifan Hassan som satte en flot europarekord.
Marathon

ØST Hold

Lørdag blev Øst hold afviklet på Greve stadion med hele 48 deltagende hold. Så virkelig mange mennesker på stadion og heldigvis var vejret det meste af tiden godt. Greve Atletik havde 4 hold med som alle kæmpede flot. Bedst klarede det 10-11 årige pige hold sig. De opnåede en flot 3 plads med 6.898 point. Holdet bestod af Sofie Skovgaard Olesen, Grace Dahi, Helene Andersen, Filippa Tvistholm Jørgensen, Leila Faljic, Katharina Kaufmann og Maja Hansen. Holdets topscorer blev Grace Dahi som i kuglestød stødte 9,74m hvilket gav 1.156 point. Resultatet var samtidig ny klubrekord. Grace vandt også højdespring med 1,31m. Et andet rigtig flot resultat stod Sofie Skovgaard Olesen for da hun løb 60m på 9,10 sek. Desværre med lidt for meget medvind ellers havde resultatet været en tangering af klubrekorden. Det skal også nævnes, at Filippa Tvistholm Jørgensen løb en meget flot tid på 3.34,43 min. på 1000m hvilket også var ny klubrekord. Af øvrige resultater skal lige nævnes, at Christian Andersson satte klubrekord for 12 årige drenge på 80m med tiden 10,59 sek.

Øst hold1

LT kval-match kvinder

I denne weekend blev kvalifikations matchen til Elitedivisionen af holdt i Ballerup. Greve Atletiks kvinde hold havde kvalificeret sig til denne match. Holdet havde en del afbud og skader så der var ikke de store forventninger der var inden start, men der blev kæmpet bravt. Der var således nogen som måtte ofre sig og tage en tur for holdet. Her kan nævnes Sofie som måtte løbe 100m hæk, Jasmin som tog en 1500m samt Jeanne som både løb 800m og 1500m. Faktisk lå holdet i perioder i spidsen for holdkampen, men endte i sidste ende på en flot 3. plads efter Ballerup og Aalborg. Der var flere gode resultater og det blev til disciplin sejre i kuglestød ved Anna Lange med et stød på 11,75m samt i spydkast ved Jasmin Boe Rasmussen med et kast på 32,90m. Af andre gode resultater kan nævnes Louise Høkilde som løb 400m hæk i tiden 69,16 sek. Ida Boe Rasmussen som sprang 10,95m i trespring, hvilket også var ny klubrekord. Samt Sanne Hindsberg som løb en meget flot 5000m i tiden 20.11,83 min.

LT kval Side 1