text
Greve Atletik’s atleter lavede fremragende resultater til weekendens Øst-mesterskaber i Ballerup Arena. Det blev til 6 øst mestre, 13 medaljer og 19 personlige rekorder over hele weekenden.

Vi havde en atlet med i P11. Det var Liva Sørensen. Hun lavede en 3 øvelser, og hun startede med pr i 60m med tiden 10.26 sek. Så satte hun pr i længde med et spring på 3,74 m, og til sidst stødte hun kugle ud på 4.83 m. Bedste placering var en 4 plads på 60m.

Hos de 13 årige piger havde vi Olivia V. Nielsen med. Hun satte en flot pr på 60m hæk med tiden 12.10 sek. og det rakte til en bronze medalje. Herefter sprang Olivia 3.81 m i længdespring.

I gruppe 14-15 år havde vi 3 piger med, og alle satte personlige rekorder. Frida Laursen vandt 2 guld medaljer. Først på 200m, hvor hun satte en flot pr. med 27,24 sek. Herefter løb hun en lige så flot hæk og vandt med en tid på 9,97 sek. I indledende heat på hækken løb Frida endnu hurtigere med tiden 9,90 sek. Frida satte også pr hele 2 gange på 60m. Først med tiden 8,33 sek., og så 2/100 hurtigere i finalen med 8,31 sek. Sofie Juhl Ivarsen havde også en god med 3 personlige rekorder. Først på 60m med tiden 9,02 sek. Herefter løb hun flotte 2.36,51 min på 800m, som rakte til en bronze medalje. På 60m hæk løb Sofie et rigtig flot indledende løb med tiden 11.63 sek. Sidste deltager i denne gruppe var Tilde Ravnsbæk, som løb 800m i den fine tid 2.55,34 min.

I pige 16-17 års gruppen havde vi 4 deltager med. Filippa Tvistholm Jørgensen vandt 2 guld medaljer på 3000m med tiden 12.02,77 min og på 1500m med tiden 5.17,69 min. Især på 1500m så var det en flot slutspurt, som sikrede Filippa guldet til allersidst i løbet. Sofie Skovgaard løb kun 60m i denne weekend, men det gjorde hun også rigtig flot. Først med pr i indledende med tiden 8,30 sek. og så i finalen med tiden 8,23 sek. og en sølv medalje. Kun 1/100 fra vinderen. Helene Andersen stødte kuglestød. Det gjorde hun flot med et stød på 7,30 m og ny pr. Sidste atlet i denne gruppe var Ida Søgaard Bonde. Hun løb en virkelig god 200m. Ny pr med 30,89 sek. og en sølvmedalje. Flot af Ida.

I 18-19 års gruppen havde vi både drenge og piger med. Solvej Møller løb en god 60m hæk i tiden 9,59 sek. og blev Øst mester. Solvej vandt også en medalje i længdespring. Denne gang en bronze medalje med en ny flot pr. med et spring på 5.19 m, og flere andre gode spring. Så havde vi 3 drenge med alle i kuglestød. Her blev det til guld, sølv og bronze til Greve. Frederik Degn Pedersen endte med at støde længst med et stød på 14,52 m. Sølv vandt hans bror Emil Degn Pedersen, som stødte 13,34 m og Christian Andersson, som er et år yngre end Frederik og Emil, vandt bronze med et stød på 11,75 m.

Alt i alt var det et rigtig godt stævne for Greve atleterne, men vi må forsøge at få flere drenge til at deltage.