text
CAG er et internationalt atletikstævne, som bliver afholdt af Sparta inden på Østerbro Stadion. I år fik vi hel 3 atleter med på startlisten, hvilket er rigtig godt gået af en lille klub som Greve Atletik.

Stævnet blev vist på Eurosport og havde et par store internationale navne med. Blandt andet Marvin Bracy, som har løbet så hurtigt som 9,85 sek. på 100m, hvor Greve have 2 deltagere med. De 2 fætre Peter og Kasper Andersson skulle forsøge at løbe sig i finalen på 100m . Selvom begge løber et rigtig godt løb og løber flotte og hurtige tider, så måtte de sande, at de ikke løb hurtigt nok for at gå i finalen. Kun 1/100 skilte de 2 fætre, da Kasper løb 10,68 sek og Peter løb 10,69 sek. Flotte tider at dem begge, og Greve fører sig flot frem på 100m igen i år, hvor vi lige nu har 5 mandlige atleter, som løber under 11 sek. og så er aller fra samme familie. De 5 fætre Kasper, Peter, Frederik, Tobias og Christian tror jeg godt kan kalde sig for Danmarks hurtigste famile. Spændende at se, hvem der slutter med hurtigste tid, når året er omme.

Ida Boe Rasmusse deltog også i stævnet og det var på 100m hæk. Det blev desværre ikke helt den oplevelse, som hun og vi havde håbet på. Ida startede godt med at løbe sig meget flot i finalen på 100m hæk, en en årsbedste tid på 13.83 sek. Det lovede godt til finalen, men i finalen så efter en rigtig god start af Ida, så går det desværre galt på 5 eller 6 hæk, og Ida rammer hækken og falder desværre så uheldigt, at hun må udgå og samtidig lander på sin hånd. Det viser sig så desværre, at Ida har brækket en knogle i hånden og nu skal holde en længere pause. ØV ØV ØV. Hvor mange uger det bliver, ved Ida ikke endnu, men vi håber det bedste.