Arbejdsdag i og omkring klubhuset

 

Knud og Keld i laden

I tirsdags havde vi en arbejdsdag på stadion, hvor vi fik ryddet op i klubhuset og fik gjort grundigt rent. Samtidig fik vi lagt sten på plads og lukket af i gården langs huset, og vi fik ryddet op i laden, samt bygget en væg, så vi bedre får plads til redskaber i laden.

Især klubhuset fik en rigtig grundig omgang, hvor vi fik ryddet op og smidt en masse ud. Samtidig blev der gjort grundigt rent, så det skal ALLE, som benytter klubhuset være med til at holde. Det betyder, at især dem som træner vægt og styrke, skal HUSKE AT RYDDE OP EFTER SIG. Vægte skal ryddes på plads, når de bliver brugt, og de skal ikke bare efterlades hængende på vægtstængerne. Samtidig skal man huske at rydde måtterne på plads, når man har brugt dem. Dette skal gøre, så det fremadrettet er nemmere at få gjort rent i klubhuset, og det er ikke rimeligt, at dem som skal gøre rent også skal flytte alle vægtene og måtterne. Samtidig skal man huske at smide madrester, og juicekartoner m.v. ud i skraldespanden udenfor huset, så de ikke tiltrækker fluer m.m. inde i klubhuset.

I gården fik vi lagt sten ned på plads langs klubhuset og lukket af med grus og cement, så dyr ikke kan komme ind under klubhuset her. Vi mangler stadig at få lukket af på bagsiden af klubhuset, men det må komme løbende.

I laden fik vi også ryddet godt op, og derudover fik vi bygget en væg, så vi har fået lavet et hjørne til alle vores konkurrenceredskaber. Det er blevet super godt, og samtidig får vi lavet nogle opbevaringshylder, som kan benyttes til vores telte og andre store ting, så de kommer lidt væk, og ikke fylder så meget.

Tak til alle som hjalp i tirsdags. Det var kanon, at vi lige kunne få gjort disse ting. Nu er det bare op til brugerne og trænerne at sørge for, at vi kan blive ved med at holde det pænt, og det betyder, at alle skal sørge for at rydde op efter sig. Endnu engang tak.

Formanden