text

7 aktive og to trænere fra Greve Atletik tog i weekenden fra fredag morgen til søndag til Världsungdomsspelen i Göteborg. De 7 aktive var udtaget af region øst til at deltage i stævnet, og Morten og Thomas fungerede som ledere på turen, og det blev et meget vellykket tur.

Først Greve aktiv i ilden var Anna , som skulle deltage i stævnets første øvelse som var  60m hæk. Det gjorde hun helt fantastisk, og hun skar 19 hundrededele af sin pr, og gik i finalen med tiden 10.53 sek. I finalen var hun desværre lidt uheldig og kiksede en hæk, men kom alligevel i mål på en flot 6 plads i tiden 10,86 sek.  Næste i ilden var søster Amalie i kuglestød. Hun fik kuglen ud på 10,75, hvilket rakte til en 12 plads. Cecilie Porsdal var sidste Greve aktiv i ilden om fredagen. Hun løb en god 800m i sin næsthurtigste tid 2.22,76 min, som var tæt på pr. Tiden rakte til en flot 7 plads i det stærke felt.

Lørdagen startede for Greve aktive med 80m for Peter og Tara. Peter vandt sit heat på 11.13 sek i og kom i finalen med 3 bedste tid. I finalen fik han en lidt skidt start, men fik alligevel hevet en 3 plads hjem og dermed en medalje. Tara fik desværre en lidt dårligere start en Peter i finalen, og fik ikke rigtig sit løb til at fungere. Hun kom i mål på 11.41 sek et stykke fra sin pr. Amalie skulle så lave sin anden øvelse, som var hammer, og med en frisk pr fra weekenden før på 38 m, håbede hun på endnu et kast i nærheden af de 40 meter. Hun lagde ud med fornuftige 36,01 m, men satsede så lidt for meget i de 2 sidste kast, så de begge røg i nettet. Hun sluttede på en flot 11 plads. Anna skulle også kaste, dog ikke hammer som sin søster men spyd. Anna gik i sin anden finale og endte med en ny pr på 24,09 m, og en flot 7 plads, og selvom Anna havde håbet på lidt længere længder, så var hendes teknik bedre end tidligere. Sebastian sluttede dagen af med at løbe 800m. Han var kommet i et stærkt felt, hvor de fleste havde en bedre pr end Sebastians. Sebastian løb sin chance, og kæmpede sig i mål i en flot tid, og ny pr på 2.10.24 min. Flot af Sebastian, som virker til at have fundet formen.

Om søndagen skulle Kenneth for første og eneste gang i ilden, og det var i højdesprint. Kenneth var godt springende, og tangerede sin pr med et meget flot spring på 1.64 m, hvor der var luft til overlæggeren. Desværre fik Kenneth det ikke helt til at fungere på 1.67 m og selvom han var tæt på, måtte han stoppe på 1.64 m, men der er højere højder  i Kenneth i år. Samtidig med at Kenneth sprang, så løb Cecilie 300m. Hun løb på yderbanen og lagde hårdt ud på de første 200m, men kunne desværre ikke helt holde farten, og kom i mål på fornuftige 43,89 sek. Herefter var der 2 Greve deltagere tilbage. Begge i længdespring. Peter sprang sig i finalen med 4,77 og kunne med lidt held havde fået medalje, men endte på de 4,77m og fik en flot 6 plads. Tara sprang næste lige så langt nemlig 4,71 m, som var meget tæt på pr. En flot stabil konkurrence, hvor hendes landing var klart forbedret i forhold til tidligere konkurrencer, og da Tara stadig har gips på sin brækkede arm, så lover det rigtig godt til kommende konkurrencer.

Derudover deltog Joachim og Martin i stævnet som Greve aktive. Joachim satte pr i regnvejr med 58,07 sek på 400m hæk og Martin satte dagen efter også pr i 400m med 52,21 sek., så formen ser ud til at være der op til de kommende danske senior og senere danske ungdomsmesterskaber.