text

Søndag:

Søndag morgen – og sidste dag på Öresundsspelen startede stille og roligt. De fleste var allerede stået oIMG_8969p fra tidlig morgenstund, især de unge atleter som skulle i gang med deres tidlige øvelser. Nogle af disse unge personer var bla. de 10 årige drenge som skulle løbe 60m. Den hurtigste tid fra Greve fik Frederik Andersson som løb 9,56. Dette var desværre ikke nok til at gå i finalen.

Drenge 12 år løb også 80m. Her løb Peter Andersson sig ind på en flot 3 plads i tiden 11,02. Her skulle vi også se Christoffer Holm som løb 12,80. hvilket desværre ikke var nok til en finale plads.

Hos pigerne på 80m skulle vi se Tara Abrahamsson som også løb sig ind i finalen. Tara fik en flot 8 plads, og en tid på 10,96 – lidt hurtigere end Peters tid. Dette var en sjov lille intern konkurrence, så tillykke Tara. Men vi er alle sikre på at i begge kommer til, at løbe hurtigere, så denne konkurrence er slet ikke slut.

Hos mændene skulle vi se Thomas Andersson på 100m. Thomas kommer ind i tiden 12,35.

Greve stilte også med et par deltagere på mændenes 400m. Martin løb bla. en flot ny PR som nu lyder på 52,86. Her skulle vi også se Morten som kom ind i tiden 58,08 – Igen flotte 300m, derefter syrer Morten meget IGEN!

Christoffer stilte også op i kugle hvor han klarede sig rigtigt godt. Christoffer får en 4 plads og kommer ud pIMG_9040å 8,09 – flot!

Derudover havde vi også en del i længdespring. Her blev der givet gas – især fra Greves publikum som klappede alle greves deltagere ud på flotte spring og nye rekorder.

I drenge 12 år sprang Peter. Peter kom ud på 4,80 og fik en flot 3 plads.

I drenge 10 år havde vi 4 deltagere med. Det bedste spring fra Greve kom fra Frederik som sprang 4,19 hvilket rakte til en 3 plads. Dernæst kom Tobias Andersson som kom på en flot 9 plads med et spring på 3,78 – hvilket er PR med ca. en halv meter!

Alexander sprang også med her og slog også PR – Alexander kom ud på 3,49. Den sidste person var Jarl Abrahamsson som sprang 2,78m – flotte spring fra de unge Greve atleter.

Efter en vellykket weekend, med mange gode resultater og flotte medaljer gik turen nu hjemad. Efter at tasker og telte var pakket sammen, begynde vi at komme hjem. Den sidste udfordring var nu at komme igennem de lange køer på vejene i Danmark som var kommet pga. regn.

Ellers vellykket weekend – tilykke til de unge atleter med deres medaljer og flotte resultater.