text

Lørdag:

Lørdag startede knap så godt. Det havde ikke noget at gøre med sporten, men med den forsvundne Jarl. Da Jarl ikke var kommet tilbage fra toilettet efter en halv time, blev hele Greve Atletik sendt ud på en eftersøgning. Først en time efter, fandt vi Jarl ude på toilettet hvor døren var gået i baglås.

Ellers var lørdag endnu en succes dag fra Greve.

Både Christoffer Holm og Perter Andersson løb sig i finalen på 60mhæk. Christoffer endte med en tid på 12,12 hvilket rakte til en 5 plads mens Peters bedste tid var 11,71 hvilket rakte til en 4 plads. Mette løb også 60mhæk hvor hun endte i tiden 12,72.

Jarl og Alexander løb begge en flot 600 med PR til begge. Alexander slutter på en 8 plads med en tid påIMG_8915 2,04,85 hvilket også er klubrekord. Klubrekorden blev cirka slået med 8 sec. Jarl som var den yngste deltager, løb også en meget flot tid som var 2,33,52 hvilket var ny PR.

Senere på dagen blev der løbet 800m af Martin. Martin slog en stor PR og løb 2,00,87 – meget flot!

De sidste løb var 200m. Der skulle vi se en del forskellige. Tara løb 28,85 hvilket var en meget flot tid eftersom det lidt tid siden hun har løbet dette pga. skader. Vi skulle også se Christoffer som løb i tiden 33,41. Julie Fischer løb også, men efter et dramatisk fald kunne Julie ikke gennemføre løbet – Heldigvis skete der ikke noget yderligere! Den sidste 200m løbet var Morten Kjær. Morten kom ind i tiden 25,31. Det var flotte 170m af Morten - de sidste meter var også flotte, der syrede han bare lidt :-)

Tara stilte også op i kugle. I prøveforsøgene havde hun nogle rigtig fine stød, men i konkurrencen kunne hun desværre ikke få det til at fungerer. Tara endte med et stød på 8,63m hvilket var et lille stykke fra hendes PR.resundsspelen_2011

Mette stilte også op i højde, hvor hun klarede 1,21m. Et lille stykke fra PR, men ellers flot!

Efter at alle havde været i gang, var det tilbage til lejren for at gøre maden klar. Mens maden var ved at blive gjort klar blev der spillet en lille fodbold kamp på græsplænen hvor bla. Morten Larsen også lige viste hvor god form han var i. Efter aftensmad var der skumfiduser over grillen, hvor bla. Martin og Joachim hurtigt fandt sig til rette. Efter lidt tid var det tid til at komme i seng, for endnu en dag var på vej.