text

Øst-mesterskaber 18 – 19. juni 2011
Ballerup Atletik Klub og ungdomsudvalget inviterede til Øst mesterskaber den 18 og 19. juni 2011. st_mesterskaberne_2011_-_1
Greve atletik mødte talstærkt op med glade og spændte udøver begge dage
Lørdag morgen mødte Martin, Kim og Oliver allerede op ved 9 tiden (Oliver havde fødselsdag – men måtte bare med til stævne) til alt held havde Martin taget 2 X pavilloner med. De blev sat op i regn og blæst. Dem havde vi alle stor glæde af i weekenden. Vejret var jo lidt blandet.

Michela og Anne Søgaard stillede op i 80 meter, men gik desværre ikke videre til finalen, men godt løbet.
Amalie Wulff løb et flot 600 meter og blev nr. 5 med tiden på 2.03.32 .
I 60 meter hæk for piger på 12-13 år stillede Sofie Revall, Anne lange og Anne Søgaard op. Anna Lange gik videre til finalen med tiden 10.72 og blev nr. 4.

I 1000 meter kapgang stillede Mette B og Cecilie Aagaard op, Cecilie kom direkte fra spyd.
Mette lagde sig hurtigt foran og holdt forspringet hele vejen til mål. Cecilie lå nr. 2 lige til kort før mål, så blev hun overhalet af Laila fra K.I.F, men pga. 2 x fejl fra Lailas side blev Cecilie nr. 2
Mette blev østmester med tiden 6.48.51 og Cecilie vandt sølv med tiden 7.14.90
Der var bronze til Stafet pigerne Anne S, Sofie R, Tara og Mette med tiden 45.64.
Anne Søgaard sprang 4.63 i længdespring og blev nr. 6.
Sofie R vandt bronze i hammerkast med et kast på 18,66, PR.
Cecilie Porsdal vandt overlegent i 300 meter med tiden 43,76, og i 800 meter vandt Cecilie sølv med tiden 2.23.43.
Amalie Lang vandt i hammerkast og blev østmester med et kast på 35,37 det blev også til medajle i spydkast med et kast på 27,17 vandt Amalie sølv
Mie Nielander blev østmester i spydkast med et kast på 34,74

Og så til Drengene:o)
Peter Andersson vandt bronze 200 meter med tiden 29.53
Oliver Chabert blev nr. 4 i 600 meter med tiden 1.47.37, også en 1000 meter snuppede Oliver og blev nr. 5 med tiden 3.21.18 .
Også i 80meter hæk stillede Oliver op i, han gik videre til finalen, blev nr. 4 med tiden 15.05
Stafetdrengene som var Henning, Peter, Christoffer og Oliver vandt bronze med tiden 45,79
Peter Andersson snuppede sølvet i længdespring med et flot spring på 4,75

I kuglestød stillede Christoffer, Henning og Mathias op, de stødte henholdsvis 7,35 og 6,77 og 6,31
Christoffer vandt bronze i diskos med et kast på 24,40
Christoffer blev nr. 4 i hammer med et kast på 19,29 og Peter blev nr. 4 i spyd med et kast på 27,32
Patrick Andersen stillede op i 100 meter løb og i 200 meter. Han løb  100 meter på 13.84 og 200 meter på 13.84
Sebastian Romer og Kenneth Pedersen løb 300 meter og kom ind som nr. 6 med tiden 41.28 og nr. 8 med tiden 45.02.
I 800 meter vandt Sebastian Romer bronze med tiden 2.11.09. Også i stangspring vandt Sebastian bronze med et spring på 2.40
Desuden stødte Sebastian 11,21 i kugle, som er ny pr og blev nr. 4
Alexander løb 1500 meter på 5.05.97
Alexander løb også 3000 meter med tiden 10.35.21 og blev nr.5

I 300 meter hæk vandt Kenneth bronze med tiden 49.45 og i højdespring vandt Kenneth guld med st_mesterskaberne_2011_-_2et Superman spring på 1.64
Nabil  gik videre til finalen i 100 meter og blev nr.5 med tiden 12.88 . Nabil stødte 10.06 meter i kugle og vandt bronze
Abdoulie blev nr. 5 med tiden 24.80 i 200 meter . Og i længdespring vandt han sølv med et flot spring på 5,86 meter
Vores egen Martin løb 400 meter på 53.70 og blev nr . 4
Thomas løb guldet hjem i 1500 meter med tiden 4.39.19, han snuppede også guldet i 5000 meter med tiden 17.27.58 og blev 2 x østmester

Og vores kære Joachim blev østmester i 400 meter hæk med tiden 59.27
Som i kan læse vandt Greve atletik en masse guld, sølv og bronze medajler. Jeg syntes alle atleter gjorde en stor indsats og kæmpede bravt. Ligeledes var der stor opbakning og støtte fra de kære træner.

Flere billeder kan ses i vores billedegalleri.