text

Greves UP-stævne startede kl 18:00, med stafetterne for de forskellige aldersgrupper. Vejret var let blæsende, men heldigvis uden regn. Greve stilte med 4 forskellige stafet hold, hvor Greves drenge og piger i aldersgruppen 12-13 år løb meget tæt. Begge hold var ude på 4x80m og drengene kom ind på 46,71 mens pigerne kom ind på 45,90.

Der var i alt 165 deltagere hvoraf 37 var Greves unge. Greves unge præsterede flot på hjemmebane, dette var Ida Boe Rasmussen et eksempel på. Ida Vandt både bold i et kast på 20,12 hvilket er PR og længdespring med et spring på 3,37. Derudover fik Ida også en 3 plads i 40m med tiden 7,06.

I piger 12-13 år stilte Greve også med en del unge piger. I 80m, stilte Greve i alt med 6 piger, hvor Tara som den hurtigste fik en 3 plads i tiden 10,99. Mange af de samme piger sprang også længde, og her var det Sofie Revall som var længst ude med 4,45 hvilket rakte til en flot 4 plads. Dette var kun 7 centimeter foran Anne Søgaard som sluttede på en 5 plads.
Derudover stilte nogle af pigerne også op i diskos og boldkast, hvor bla. Anne Søgaard vinder diskos i 19,39 hvilket også er ny pr. Cecilie Ågaard vinder flot boldkast med et kast på 29,21 skarpt forfulgt af vores egen Amalie Wulf, som kom ud på 28,99.
Hold_billede_edited-2
Til sidst sluttede pigerne af med en lille 400m, hvilket var første gang for mange af dem. Selvom mange af dem var MEGET nervøse inden, så klarede de alle sammen det rigtigt flot (-:

I piger 14-15 vinder Cecilie Porsdal både 100m og 400m. Amalie Lange skal ikke glemmes, især pga. den flotte 400m hun fik sneget sig med på. Selvom hun kan betegnes om en kaster, løb hun alligevel en flot tid. Derudover vandt Amalie Lange også kuglestød og spyd konkurrencen med et stød på 10,80m og et kast på 24,82.

I aldersgruppen 16-17 år piger, stilte Caroline Pretzman op i 400m og 100m hvilket hun klarede flot. Især taget i betrækning, at det er lang tid siden at vi har set hende til et stævne  (-:

I drenge 8-9 år blev der igen præsteret flot. Alexander Winngaard, Tobias Andersson, William Elmer, og Jarl Abrahamsson vandt en flot 1 plads i 4x60 i tiden 41,24.

I 40m stilte drengene også med en stor trup. Her blev det bla. til en 1 plads til Alexander Wiingaard i tiden 6,99 og en flot 3 plads til Tobias Andersson i tiden 7.11.
Rollerne var byttet om i længdespring, for der vandt Tobias med et spring på 3,31, hvor Alexander Wiingaard kom på en 4 plads med et spring på 2,93. Men ind på en 3 plads var William Elmer med et spring på 3.24.
I boldkast så vi igen de tre drenge i toppen, hvor Tobias slutter som nr 2 med Alexander og William skarpt forfulgt.

I alderen 10-11 år kæmpede Frederik Andersson sig til tre 2 pladser i henholdsvis 60m, længdespring og diskoskast.

I 12-13 års gruppen klarede drengene sig også flot. Peter Andersson og Oliver Chabert, kom ind i toppen på 80m og længdespring.

I alderen 14-15 år får Patrick Andersen en flot 2 plads i tiden 13,52 på 100m. Kenneth Pedersen løber sig også en på en flot 1Kenneth_pg_Patrick_edited-1 plads på 400m i tiden 61,64, hvor Patrick får en 3 plads i tiden 64,82. Asger Østerby får også to flotte 1 pladser i spydkast og kuglestød. I spyd kaster han 27,09 mens han støder 9,04 i kuglestød.

Til sidst har vi de to store drenge i 18-19 års gruppen. Nabil Ahadi og Abdoulie Sowe løb 100m  og 400m. Nabil løb 100m på 12,51 og 400m på 60,12 mens Abdoulie løb 100m på 11,76 og 400m på 57,83.
Alt i alt et godt stævne med en masse flotte præstationer af vores unge Greve atleter.