text

Tårnby Games den 7.-8. maj 2011

Lørdag

Lørdag havde vi en masse gode atleter i ilden. Vi starter med drenge 10-11 år. Frederik Andersson sprang længde og det blev til en syvende plads med et spring på 3,71 meter. Han stødte også kugle og der blev det til en flot fjerdeplads, med et bedste stød på 8,22 meter.

Eftersom vi ikke havde nogen piger med i alderen 10-11 år, går vi til alderen 12-13 år. Allerede lørdag morgen blev 80 hæk skudt i gang hvor Christoffer Holm Wiingaard og Mathias Gandrup skulle løbe. Christoffer løb i tiden 17,22 og Mathias løb i 18,75.

Der blev også løbet 80 flad. Der deltog Christoffer Wiingaard, Peter Andersson og Oliver Chabert. Christoffer løb 13,10, Peter løb 11,36 og Oliver løb 11,87. Det var rigtigt flot. Men der var nu en, der klarede sig bedst og det var Peter. Han løb sig i finalen og her løb han 11,33, hvilket betød en flot fjerdeplads.

Så var der diskos på programmet med deltagelse af Christoffer Wiingaard og Mathias Gandrup. Mathias kastede 15,44 og Christoffer kastede 20,52 hvilket lige akkurat rakte til en plads i finalen. Her kastede han 23,12 og det var en PR på næsten 5 meter. Flot.

Senere på dagen blev længde konkurrencen sat i gang. Der havde vi Mathias Gandrup, Oliver Chabert og Peter Andersson med. Mathias sprang 3,63 og Oliver sprang 4,13. Til sidst havde vi Peter som sprang hele 4,96 hvilket vil sige at han nu tangerede klubrekorden! Mega flot.

Den sidste øvelse lørdag for drenge 12-13 år var 600 meter. Det var Oliver der løb 1.54.59 og det rakte til en niende plads.

Så til piger 12-13 år. Der blev løbet 80 meter og både Tara Abrahamsson og Anne Søgaard skulle løbe. Tara løb 11,37 og Anne løb 12,37. Flot løbet. Tara røg i finalen og her løb hun 11,33 hvilket rakte til en femte plads.

I 60 hæk var Amalie Wulff med og hun løb 13,10.

Der var også længdespring hvor Eline Grün, Tara Abrahamsson og Anne Søgaard deltog. Eline sprang 3,99, Tara sprang 4,65 og Anne sprang 4,47. Rigtig flot piger.

Der blev også kastet diskos og der havde vi Cecilie Aagaard med, og hun kastede 12,74.

Den sidste øvelse for piger 12-13 år var 600 meter. Her var Amalie Wulff med og hun løb 1.56.61 som er ny PR. Flot løbet.

Der blev løbet 100 meter for 14-15 årige drenge. Det var Patrick Andersen, der løb 13,94.

Der blev også løbet 800 meter, hvor Sebastian Romer og Patrick Andersen løb og Sebbe løb sig til bronze i tiden 2.14.21 – tillykke! og Patrick løb 2.30.55. Godt løbet.

Så var der højdespring hvor Kenneth Pedersen sprang 1.60 og det fik han sølvmedalje for. Tillykke!

Og så til piger 14-15 år. Cecilie Porsdal løb 100 meter og hun løb 13,88. Meget godt med en anden plads i sit heat. Hun løb 13,81 i finalen. Hun løb også 800 meter på 2.26.22 og det blev til en flot sølv medalje. Tillykke!

Der blev også kastet spyd og det var kun Cecilie Porsdal der kastede og hun kastede 27,81 meter og her fik hun bronze medalje. Tillykke!

I alderen 18-19 år hos pigerne stødte Mie Nelander 10,19 meter og det blev til GULD – Hurra og tillykke.

Søndag

Så går vi til søndag og der havde vi nogle meget små atleter med, og det var drenge og piger i alderen 5-9 år. De yngste var 5 år. Christian Andersson sprang længde og det blev til en GULD medalje med et spring på 1.55 – flot og tillykke! Han løb 11.60 på en 40 meter og det blev til en fjerde plads. Han kastede 8.01 i boldkast og hentede en sølv medalje. Tillykke!

Vi bliver i aldersgruppen 5 årige og det var lille Frida Revall, der løb sig til bronze i 40 meter i tiden 11,90 – tillykke! I længde sprang hun 67 cm og hun kastede 4,28 i boldkast hvilket rakte til endnu en bronzemedalje – tillykke!

I drenge 8-9 år løb Tobias Andersson og Aleksander Wiingaard 60 meter. I indledende runde løb Bisse 10,58 og Aleks løb 10,75. I finalen blev Bisse 10,42 nummer fire og Aleks blev nummer fem i  10,46. Begge drenge løb også 400 meter. Det blev til en bronze medalje til Tobias med en tid på 1.21.27 og Aleksander fik en GULD medalje i tiden 1.17.07 og samtidig slog han en 27 år gammel klubrekord. Kæmpe tillykke!

I kugle hentede Aleksander endnu en GULD medalje med et stød på 6,83 meter. Tillykke.

I piger 8-9 år havde vi Ida Boe Rasmussen, der løb en 60 meter på 10,50 som bragte hende i finalen hvor hun løb 10,75. Hun var også med i længdespring, hvor hun sprang 3,15. Hun klarede sig også godt i boldkast med et kast på 18,77 og det svarede til en bronze medalje. Tillykke!

I aldersgruppen drenge 12-13 år løb Christoffer Wiingaard og Oliver Chabert 200 m. Christoffer løb i 33,58 og Oliver løb i tiden 29,50. Men det svarede til ingen medaljer.

Både Peter Andersson og Oliver Chabert sprang begge 1.30 i højde men desværre ingen medaljer eller PR. Ellers flot sprunget.

I kuglestød stødte Christoffer Wiingaard  7.03, men ingen medalje eller PR.

Så var disciplinen spydkast og der var Christoffer Wiingaard og Peter Andersson med. Christoffer kastede 22.32 og Peter kastede 27.45 som er ny PR og som bragte ham i finalen. Flot. I finalen blev det til en samlet femteplads.

Hos pigerne i 12-13 år var disciplinen nu 200 meter og Tara Abrahamsson, Anne Søgaard og Eline Grün løb alle flot. Tara løb 28.99, Anne løb 31.81 og Eline løb 32.67.

Amalie Wulff løb 1500 meter på 5.43.56 og det var nok til at komme på en femte plads.

Nu var det højdespring der gjaldt og Cecilie Aagaard sprang 1.10. Men det var desværre ikke hendes bedste dag i højdespring.

Hun stødte også kugle og det blev et bedste stød på 7.51. Dette var en flot ny pr, så hun kom stærkt igen efter højde.

Amalie Wulff og Cecilie Aagaard kastede spyd. Amalie kastede 15.77 og Cecilie kastede 18.16.

I drenge 15 år var Kenneth Pedersen med på en 1500 meter og det gik fint med en tid på 5.02.89. Kenneth sprang også stang og her sprang han 2.20 som er ny PR med 30 cm.

I piger 15 år var Cecilie Porsdal klar på en 200 meter og det blev med en tid på 27.95 til en fin bronze medalje. Tillykke!

Amalie Lange stødte kugle og det gjorde hun ganske flot med et stød på 10.72 og det blev også til en bronze. Tillykke! Hun kastede også hammer og det blev til endnu en bronze medalje med et kast på 29,76. Tillykke!

I alderen 18-19 år fik Joachim Larsen en 3 plads med et løb på 24,83. Godt løbet. Tillykke!

I alderen 18-19 år kastede Mie Nelander 35,93 i spyd, hvilket rakte til en flot 2 plads Tillykke!

Og alle de gode resultater kommer nok også fordi Thomas Andersson havde den bedste chokoladekage med. MMMM.

Alt i alt fik Greves atleter 20 medaljer fordelt på 4 GULD, 5 SØLV og 11 BRONZE – super flot gået J

Skrevet af superatleterne Oliver Chabert, Peter Andersson og Christoffer Wiingaard