text

Glostrup Games 2011.

20 atleter fra Greve Atletik ”tyvstartede” udendørs sæsonen, da de deltog i Glostrup Games i weekenden. Det blev til en lang række flotte præstationer og personlige rekorder i det flotte forårsvejr på Glostrup Stadion. I holdkonkurrencen besatte Greve Atletik 4. pladsen med 109 point.

Hos de 8 – 9 årige piger satte Ida Boe Rasmussen 3 personlige rekorder. Hun vandt sølv på 60 m. i tiden 10,02 s, fik en bronzemedalje i længdespring med 3,25 m og blev nr. 6 i kugle med et stød på 3,68 m

I aldersgruppen for 8 – 9 årige drenge var Thor Nielsen, Aleksander Wiingaard og Tobias Andersson i ilden. På 60 m. fik alle 3 drenge løbet sig i finalen i ny PR for dem alle. I finalen hvor Aleksander snuppede sølvet,  Tobias bronzen og Thor fik en samlet 8. plads løb de alle 3 hurtigere end i de indledende heats. Desværre var der for meget vind, så tiderne kunne ikke registreres som personlige rekorder.

I kuglestød var der også PR til alle 3 drenge. Med et stød på 7,21 m blev det til endnu en sølvmedalje til Aleksander. Tobias blev nr. 4 med et stød på 6,18 m og Thor blev nr. 7 med 5,32 m.

I længdespring blev Aleksander nr. 5 i ny PR med et spring på 3,22 m, Tobias blev nr. 9 med et spring på 3,09 m, og Thor sprang 2,86 m, hvilket rakte til en 12. plads.

Hos piger 12 – 13 år havde vi 6 piger med.

På 60 m løb Tara Abrahamsson sig i finalen på tiden 11,31 s. Her blev det til en samlet 5. plads i endnu en finale med for meget medvind.

På 1000 m. Løb Amalie Wulff en 8. plads hjem i tiden 3,43 min og Sofie Revall blev nr. 13 i tiden 3,52,35.

I højdespring havde vi to deltagere med. Anna Lange satte ny PR og blev nr. 5 med et spring på 1,28 m mens Cecilie Aagaard blev nr. 7 med 1,15 m.

I længdespring stillede 4 Greve-atleter til start. Bedst gik det for Sofie Revall der med en ny PR på 4,52 m blev nr. 6. Tara sprang 4,33 m på 9. pladsen. Anna Lange og Amalie Wulff satte også PR med spring på 4,13 m og 3,54 m.

I kuglestød var der ny PR til samtlige 5 deltagende Greve-piger. Tara Abrahamsson blev nr. 8 med 9,35 m, Sofie Revall nr. 9 med 8,55 m, Anna Lange nr. 10 med 8,09 m, Karoline Meinertsen nr. 16 med 7,20 m og Cecilie Aagaard nr. 18 med 7,03 m.

I boldkast var der deltagelse af Amalie og Karoline. Amalie blev nr. 6 og satte ny PR med et kast på 32,99 m, mens Karoline blev nr. 12 med et kast på 28,18 m.

Hos de 14 – 15 årige piger var der deltagelse af 2 Greve-atleter. De fik til gengæld leveret nogle virkelig flotte resultater.

I kuglestød vandt Amalie Lange konkurrencen i overlegen stil. Amalie stødte næsten 1½ m. længere end den nærmeste konkurrent, og satte med et stød på 11.03 m ny PR.

Cecilie Porsdal var med i 3 discipliner. Cecilie vandt guld på 300 m i ny PR. Tiden var 43,32 s. På 800 m. løb Cecilie et løb for sig selv et godt stykke foran de andre konkurrenter. Hun vandt i tiden 2,27,66. I spydkast blev det til endnu en PR og en sølvmedalje med et kast på 27,03 m.

Hos de 16 – 17 årige piger havde vi en enkelt deltager med. På 400 m løb Karoline Revall en 2. plads hjem med tiden 65,78 s. Karoline lagde rigtig flot ud, men blev træt mod slutningen af løbet.

Endelig var der deltagelse af 2 mandlige atleter hos seniorerne.

På 100 m. satte Abdoulie Sowe ny PR i tiden 11,56 s og blev samlet nr. 2, mens Joachim Larsen blev nr. 6 i tiden 12,11 s.

På 400 m. var rollerne byttet om. Joachim blev nr. 2 i tiden 53,81 s, og Abdoulie Sowe satte en ny PR med tiden 53,98 s. Det rakte til en samlet 3 plads.