text

Greve Atletik slog mange PR ved weekendens stævne.

I weekenden var atleterne fra Greve Atletik, i Helsingør til sæsonens sidste indendørs stævne, Kronborg Games. Kronborg Games er en turnering som går over 3 stævner der fordeler sig på de første 3 mdr. på året. Stævnet i weekenden var så finalestævnet, hvor man samlede alle point sammen og fandt en endelig vinder.

Greve stillede med 8 deltagere og i pigegruppen op til 9 år var Andrea Saldem den eneste aktive. Andrea gjorde det rigtigt flot da hun i længdespring slog sin egen PR (personlig rekord) med 1 cm. og sprang 2,21m. Det var første gang at Andrea skulle løbe 60m, hvilket hun gjorde ganske flot med en tid på 11,71. I kuglestød ·var det også første gang hun skulle prøve og her stødte hun 3,48m.

Hos drengene i samme gruppe, altså op til 9 år, havde Greve hele 4 drenge med. Alle 4 drenge løb i 60m rigtigt flot og blev enten 1’er eller 2’er i deres heat. Tobias Andersson løb sig til en ny PR med en tid på 10,59. Og han lavede endnu en ny PR i højdespring, hvor han sprang 10cm mere end hans tidligere rekord, og endte med at komme over 1,05m og blev nr. 2 i sin række. I kuglestød stødte han 6.22m, og sluttede som nr. 3 i konkurrencen. Gustav Kristensen havde også en rigtig god dag, hvor han i 60m slog PR med tiden 11,17. I længdespring sprang han 2,67 kun 8 cm fra sin PR. I kuglestød kom han ud på 4,25 hvilket også var ny PR. Philip Thomsen viste rigtig god koncentration og han løb sin 60m i tiden 11,78 hvilket også var ny PR, i længdespring sprang han 2,35. Alexander Kruse var også god, han lavede PR i 60m løb og kom ind i tiden 11,68. I længdespring sprang han 2,28m og i kuglestød stødte han 2,76 dette var også en ny PR. Alexander er 1 år yngre end de andre fra Greve, så han har endnu et år i denne gruppe.

Hos drengene i gruppen 12-13 år stillede Peter Andersson og Oliver Chabert op. Begge drenge gjorde rigtig god figur og lavede nogle flotte resultater. Peter startede med at forbedre sin PR i højde med 10cm og kom over 1,30, hvilket var nok til at slutte som nr. 6. Et rigtigt flot resultat, efter at Peter ikke har sprunget højde i lang tid. Peter løb rigtig hurtigt i 60m og kom i finalen i tiden 8,74 og i finalen havde Peter virkelig ild i skoene og sluttede som nr. 2 i tiden 8,70. I længdespring· sprang Peter ikke op til sit bedste og blev registreret med et spring på 4,19m. Oliver gjorde det også rigtigt flot i højdespring, hvor han kom over 1,35 og var tæt på at komme over 1,40, men Oliver manglede lige det sidste, til at lave ny PR i denne øvelse. Oliver sluttede som nr. 3 i højdespringskonkurrencen. I 60m, løb han også en god tid på 8.83 hvilket desværre ikke var nok til at komme i finalen. Oliver sprang 4,18m i længdespring.

Stævnet var som sagt det sidste i denne omgang og der skulle kåres en samlet vinder, men da ingen af Greves atleter havde deltaget i alle 3 runder havde de ikke samlet nok point til at komme på medaljeskamlerne.

Udendørssæsonen står for døren og det bliver spændende at følge alle de dygtige unge atleter i Greve Atletik på stadion rundt om i landet. For at skyde sæsonen i gang bliver der lagt ud med SPONSORLØBET den 11. April, som løbes på Greve Stadion. Her skal atleterne løbe så mange omgange på stadion (400m) i 1 time. Her vil sponsorer give fra 10 kr. pr. omgang der løbes. Løbet løbes fra 17-18, så kom op og klap de mange løbere rundt på stadion og i mål.

Oliver Chabert, Tobias Andersson og Peter Andersson efter et langt stævne.