text

Sponsorløbet blev en succes

Mandag den 19. april afholdt vi for første gang SPONSORLØB på Greve Stadion, og det blev en succes. Formålet var at indsamle penge til børne- & ungdomsafdelingen og medlemmerne skulle selv finde en sponsor eller flere, som skulle sponsere en eller flere atleter med et beløb pr omgang de løb på stadion eller med et fast beløb. 33 atleter har skaffet sig en eller flere sponsorer (som er nævnt i bunden af artiklen), og derudover havde klubben også skaffet et par stykker.

Da starttidspunktet kl. 17 indfandt sig, så var vejret perfekt, stemningen høj, og 36 atleter stillede sig klar til at løbe en time rundt på stadion. Af dem der skulle løbe var de yngste 8 år gamle og de ældste passeret de 40 år, og der var stillet vand og frugt frem, så de havde noget at styrke sig på under løbet. Herudover var en del frivillige klar til at tælle omgange for løberne, og tællerne fik heldigvis noget at lave. Vores 36 aktive atleter, gjorde det rigtig godt, og det betød, at der blev løbet i alt 844 runder, hvilket svarer til 337,6 km og indsamlet 27.710 kr til klubbens børne- og ungdomsafdeling. Meget flot. Alle gjorde en stor indsats for at hjælpe klubben, og de fleste løb rigtig godt.

Alt i alt et flot debut på vores sponsorløb, som vi regner med at lave igen næste år, og forhåbentlig med flere aktive løbere og også flere sponsorer. I klubhuset vil der blive hængt en seddel op, med hvor mange omgange den enkelte løber har løbet, samt en seddel over, hvem der sponserede dem. De sponsorer, som støttede os i år, vil vi gerne takke mange gange, og dem som har ønsket at blive nævnt på vores hjemmeside, står herunder.