text

Flot DM og udtaget til Junior landshold

I weekenden 2. og 3. august var Marc Lorentzen og Mie Nelader til senior DM på Østerbro stadion – kun 2 atleter fra Greve Atletik, men til gengæld gjorde de det rigtigt godt!

Marc var tilmeldt 200m, 400m og 400mg hæk, men pga problemer med læggen op mod stævnet valgte han at melde afbud på 200m og 400m for at satse på 400m hæk, hvor det var mest sandsynligt (med 6. hurtigste tid Danmark i år) at opnå medalje.

Planen var, at indledende heat lørdag skulle være en indikation for om læggen havde det godt nok til, at kvalificere sig til finalen søndag og om det gav mening at løbe finalen. Med et løb hvor det blev til PR med 32/100 og næst bedste tid på 56,97s, så det ud til at gå ok – og det var spændende hvad det kunne blive til i finalen. I finalen løber Marc endnu hurtigere og sætter ny pr med yderligere 1,33s – hermed fik Marc en flot 3. plads. Marc’s nye pr en nu 55,64s

Mie som var med i spyd, var med til senior DM for første gang for at lære – dels er procedurerne lidt anderledes end til ungdomsstævner dels var en af deltagerne, Danmarks OL deltager Christina Scherwin og det er altid inspirerende og lærerigt, at deltage med nogle der er et niveau eller 2 længere fremme end en selv. På trods af nervøsitet blev det til PR med 25cm i første kast så den nu er 38,13m. Dette rakte til en flot 4. plads, men endnu flottere - efterfølgende blev hun udtaget til juniorlandsholdet der skal til Bergen om 14. Dage. Det bliver utroligt spændende og endnu mere lærerigt end DM og vi ønsker hende al held og lykke!