text

Dagen startede med at Sebastian og Asger skulle løbe 60m hæk og Tara skulle støde kuglestød. Desværre måtte vi melde Tara fra, da hun døjer med en lille fiber i læggen. Til gengæld kom Asger og Sebastian godt i gang, da begge satte flotte personlige rekorder. Først Asger - han løb tiden 9,84 sek , som er pr med næsten 3 tiendedele, og i heatet efter Sebastian med tiden 9,48 sek, pr med 2 tiendedele (og en reaktionstid 1/1000 del af et sekund fra at være tyvstart). Sebastian tid var lige nok til at gå i finalen.

Dagen startede med at Sebastian og Asger skulle løbe 60m hæk og Tara skulle støde kuglestød. Desværre måtte vi melde Tara fra, da hun døjer med en lille fiber i læggen. Til gengæld kom Asger og Sebastian godt i gang, da begge satte flotte personlige rekorder. Først Asger - han løb tiden 9,84 sek , som er pr med næsten 3 tiendedele, og i heatet efter Sebastian med tiden 9,48 sek, pr med 2 tiendedele (og en reaktionstid 1/1000 del af et sekund fra at være tyvstart). Sebastian tid var lige nok til at gå i finalen. Den løb han en time efter, og selvom hans start ikke var helt så god som i indledende, så forbedrede han igen sin pr til 9,38 sek., hvilket gav ham en 7. plads. Næste deltager var Joachim, som også løb 60m hæk. Han fik det desværre ikke helt til at fungere, og en 4 plads med tiden 9.51 sek, var lidt over det vi havde håbet på.

De første piger skulle så i ilden. Anne i højde og Eline samtidig i 3000m. Anne startede fint med at klare 1,30 og 1,35 i første forsøg. 1,38 blev klaret i andet forsøg, men desværre blev den ellers nye pr højde på 1,41 endestationen. 3 forsøg på denne højde var ellers tæt på. Eline havde desværre ikke haft den bedste optakt til disse mesterskaber med lidt sygdom optil, men hun gik på med krum hals og var godt løbende på den første km. Desværre kunne hun ikke holde tempoet, og hun løb i fornuftige 13.37,50 min. Udmærket af Eline, da det er hendes første danske mesterskab. Amalie var samtidig gået i gang med kuglestød. Hun kom videre til finalen med et par fornuftige stød, men kom så i gang i finalen og i 5 stød satte hun pr med et stød på 9,87 m, hvilket rakte til en 4. plads.

Herefter havde vi en lang pause inden vores næste deltager skulle i kamp. Det var Sebastian og Steffan, som skulle løbe 200m. Sebastian var uheldig at miste et skridt og træde i bane inden for ham, og det medførte desværre at han blev diskvalificeret. Steffan som kun havde løbet en 200m før, debuteret til DM med en fornuftig tid på 25,28 sek og en flot 8. plads. 200m var ikke lige vores øvelse i dag, da Joachim også skulle løbe, men en tændt Joachim, lavede desværre en tvivlsom tyvstart og så kom Joachim ikke til at løbe.

Kenneth skulle så i kamp i trespring og han gjorde det rigtig godt. 3 spring over hans gamle pr, og han endte på flotte 10,93 m og en 6. plads, men det var en meget tæt konkurrence og Kenneth var kun 5 cm fra en bronzemedalje. Vores 2 sidste deltagere skulle løbe 800m. Cecilie først. Hun forsøgte at hænge på, men måtte slippe til sidst og det blev til en 4. plads med tiden 2.27,32 sek. Sidste mand i ilden var Martin, og her var der forventet et taktisk løb, men på de 2 første omgange lå Martin og boksede med en Skive og brugte mange kræfter. Han runde på 59 sek, hvilket var langt fra et taktisk løb. Martin forsøgte at holde tempo, men gik desværre ned til sidst og endte på en 5. plads.

Alt i alt var det en lidt op og ned dag for Greves deltagere. Der var resultater, som vi havde ønske bedre, men der var også rigtig gode resultater. Ingen medaljer, men det håber vi kommer i morgen på dag 2.