text

Kære aktive og forældre i Greve Atletik.



Mandag d. 29. april fra kl. 17 -18 afholder Greve Atletikklub vores årlige sponsorløb.

 

Vi vil gerne give dette arrangement endnu større opmærksomhed, end vi har gjort de tidligere år. For det første er de penge, de aktive løber ind til klubben af meget stor betydning for klubbens økonomi, og for det andet vil vi gerne skabe en interesse omkring Greve Atletik for eventuelle nye sponsorer. I den forbindelse vil vi gerne bede alle jer aktive om at gøre en ekstra indsats, og jer forældre om en hjælpende hånd.

 

Vores håb er, at når startskuddet til sponsorløbet lyder d. 29. april kl. 17.00, så er det med så mange aktive som overhovedet muligt klar på startlinjen. Vi håber, at rigtig mange vil bruge den næste måned til at jage sponsorer i lokalmiljøet eller gennem familierelationer. Det kan være det lokale pizzeria, en af detailbutikkerne i Waves eller Greve Centeret, en lokal håndværker fra Håndværker-byen eller et af de store firmadomiciler i Greve Main. Mulighederne er mange, og måske får de aktive brug for lidt hjælp fra jer forældre i det opsøgende arbejde. Alle bidrag tæller i det samlede regnskab. Måske finder man kun en enkelt sponsor eller to, måske finder man 10.

 

I år har vi besluttet at uddele 2 gavekort a´ 150 kr. til de 2 atleter der skaffer flest sponsorer og ligeledes 2 gavekort a´ 150 kr. til de 2 atleter, der løber flest sponsorkroner ind til klubben. Skulle  der være flere end 2, som skaffer flest sponsorer eller løber flest sponsorpenge hjem, så trækker vi lod blandt disse om gavekortene.

 

Vi har også et håb om, at alle jer forældre vil møde op på stadion d. 29. april, så vi kan få skabt en god stemning, mens de aktive løber på Greve Stadion. Desuden håber vi, at nogle af jer vil melde jer som hjælpere. Vi kommer til at bruge en del folk, der skal hjælpe med at tælle omgange for de enkelte atleter. I må meget gerne give en tilbagemelding om dette til Jesper på flg. mail.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Mens sponsorløbet er i gang, vil vi gerne byde på en kop kaffe og et stykke kage til forældre og sponsorer. Også her vil vi bede om hjælp fra jer forældre. Vi kommer til at mangle hjælp til at bage en kage, så hvis nogle af jer har overskud til dette, må I gerne give en tilbagemelding på ovenstående mail. Klubben vil refundere de udgifter, I har til dette.

 

Skal du bruge flere sponsorsedler er de her

 

Med venlig hilsen.

Indtægtsudvalget i Greve Atletikklub