Greve stillede med et stort hold, hvilket også gav sig udslag i mange gode præstationer.

Komplet resultatliste lørdag.
Komplet resultatliste søndag.
Billeder fra DMU 2002.
Julie Fischer P15 stillede op i mange grene.
Det blev til bronze i 100m i tiden 13.20. Endnu en gang bronze  i 300m, men mon den ikke var blevet byttet med en sølv medalje, hvis hun ikke havde brugt mange kræfter på 3 x 100m ( indledende, semifinale og finale).
I længdespring måtte Julie trække sig p.g.a. problemer med den ene fod.

Morten Kjær D15.
Morten var med i 1. heat på 100m og kom i mål på en 3. plads i tiden 12,72 sekunder med lidt for meget medvind (2.1). Desværre rakte det ikke til en semifinaleplads. I længdespring nåede han ud på 4,95m.
Jannic Knudsen D15.
Igen i år blev det til en ærefuld 4. plads i hammerkast med et kast på 32.04m (ny PR).
I diskos blev det til en 9. plads med 26.21m.
Aleksander Poulsen D15.
Aleksander var med i kuglestød og det blev kun til et enkelt godkendt forsøg på 7,73m.
Søren Pedersen D15.
Søren blev nr. 11 i længdespring med 5,28m. Søren udtalte inden 800m løbet at han ville være tilfreds med at komme under 2.20min, så med tiden 2.18.78 blev forventningerne indfriet. Der blev løbet meget stærkt ( vindertiden var 2.03.36 !).

Kim Teilmann D15.
I 100m satte Kim PR med 12.05s i indeledende heat ( +1,6m ). Kim kom også videre til finale og semifinale, men i finalen (det sidste løb om lørdagen) var der ikke mere tilbage i Kim, så han sluttede sidst med tiden 12.47s. Man må ellers sige at Kim fik fuldt udbytte af sin deltagelse: bronze i 80m hæk (12.34) , bronze i længde (5.71m) og endelig sølv i 300m hæk (PR på 43.07s).
Louise Elmkjær P16-17.
I spykast havde hun ikke nogen heldig dag med 3 ikke godkendte forsøg. Så gik det straks bedre i diskos, hvor sølvmedaljen kom i hus med 28.04m, kun sølle 8 cm fra guld.
Mark Lorenzen Drenge 20-22 år.
En 100m tid på 11,78s rakte ikke til finalen. På 400m fik Mark bronze efter en fin finish, der gav en sluttid på 53.44s.
Søren Fristeen  Drenge 20-22 år.
Søren fik sølv i højde med 1,84m
Stafetter.
Drenge 15 (Morten Kjær, Kim Teilmann, Søren Pedersen og  Jannic Knudsen) var med i både 4 x 100m og 1000m stafet. I 100m blev det til guld med tiden 49.25s. Det var en meget flot stafet drengene løb med næsten perfekte afleveringer af stafetten. I 1000m stafet løb Jannic 100m, Morten 200m, Kim 300m og endelig Søren 400m. I løbet af de 3 første ture havde Greve fået er forspring på ca 10m, så det var op til Søren at løbe sejren hjem. Det klarede Søren i fin stil ( som nogle af han kvindelige fans sagde ( jeg kan ikke huske klubben): "Han lægger godt fra ham der". Det var lige hvad han gjorde og med sluttiden 2.18.95 var det sæsonens hurtigste. Det rakte dog kun til en anden plads da skive havde løbet endnu hurtigere i første heat.
Drenge 20-22 år 4x400m.
Greves hold bestod af: Søren Fristeen, Brian Pedersen, René Schiøler og Mark Lorenzen.
Efter at de 3 første havde løbet lå Greve ved det sidste skifte på 3. pladsen håbløst langt fra 2 pladsen, ca. 90m. Marc gik imidlertid frisk til opgaven og der var ikke meget galt i at han fik indhentet BAC på 2.pladsen ( Greve var kun ½ sekund efter).