text

Greve Atletik deltog i weekenden i de Danske Øst mesterskaber indendørs. Vi havde desværre kun 10 deltagere med, men de gjorde det til gengæld rigtig godt.

I P11 gruppen deltog Ronja Revall i 3-kamp. Det gjorde hun rigtig godt. Efter en 60m på 10,05 sek., et længdespring på 3,34 m og et kuglestød på 5,21 m, så endte Ronja på en flot 1. plads.

I gruppen over P12 deltog Fillipa Tvistholm. Hun blev øst mester i 2 øvelser. Først 600m med tiden 1.49,45 min og ny KR, og også en ny KR på 1000m med tiden 3.18,13 min, som begge er super tider og meget store personlige rekorder. Filippa sprang også længde, hvor hun sprang 4,18 og blev nr 4.

Vi havde også en atlet i D12. Mikkel Drage sprang 3,44 m i længde, løb 10,21 på 60m, 600m i tiden 2.31,15 min, og et kuglestød på 5,15 m. Fine øvelser af Mikkel.

Vi havde 3 piger med i gruppen P15. Solvej Møller fik en flot bronzemedalje på 200m med tiden 28,26 sek. Derudover kom Solvej i 60m finalen, hvor hun blev nr. 7. Hendes hurtigste tid blev 8,42 sek. Hun sprang også længde, hvor hun blev nr. 10 med et spring på 4,55 m. Frida Revall satte først en ny pr på 800m med tiden 2.42,05 min og også en ny flot pr på 1500m i tiden 5.31,95 min. I begge øvelser blev hun nr. 8.
Så havde vi Mathilde Olsen med til hendes først stævne. Hun gjorde det fornuftigt på 60m med tiden 9,06 sek., og i længde med et spring på 3,70 m, og så løb Mathilde en rigtig flot 60m hække løb med tiden 11,43 sek.

Vi havde også 3 deltager i D15 års gruppen. Her havde Greve sin bedste øvelse, da vi i Kuglestød for drengen, både vandt guld, sølv og bronze. Frederik Pedersen vandt en guldmedalje med et rigtig langt stød på 13,71 m. Ny PR og kun 6 cm fra klubrekorden. Brormand Emil Pedersen vandt en bronzemedalje med et stød på 11,55 m, overgået med kun 2 cm af Christian Andersson, som med 11,57 m satte en stor pr. og vandt sølv. Christian vandt også en bronzemedalje i længdespring med et spring på 5,53 m, og gik i finalen på 60m og blev nr. 6 med ny pr på 7,69 sek.

Greves sidste deltager var Tobias Andersson i gruppen D19. Tobias lavede hele 4 øvelser. Tobias vandt først sølv på 60m i ny pr og tiden 7,24 sek. Tobias vandt endnu en sølvmedalje i længdespring med et spring på 6,24 m. I højdespring blev det til den 3 sølvmedalje med et fint højde på 1,71 m, og i kuglestød blev det til endnu en PR og KR med et stød på 13,31 m og en bronzemedalje.

Så er flot mesterskab af vores atleter, som vandt hele 12 medaljer, satte en masse KR og PR, og alle lavede gode resultater hele vejen igennem. Vi glæder os til de næste stævner.