DM senior inde

Greve Atletik havde dersværre kun 2 deltagere med til DM senior indendørs i Skive hallen. Det var Laura Zilstorff og Anna Lange. Greve skulle have stillet med 4 deltagere, men Skader og sygdom gjorde at Mathias Astrup og Peter Andersson ikke kunne stille til start.
 
Laura startede stævnet med at støde kuglestød. Det var Laura's første senior mesterskab, så Laura stødte også med en 4 kg. kugle i stedet for 3 kg., som hun normalt støder med. Laura lagde godt ud med et stød 60 cm længere end hun havde stødt før med en 4 kg. kugle med et stød på 11.65 m. Desværre blev dette også Lauras længste stød, selvom Laura havde et par andre gode stød, men hun ville måske lidt for meget, og den lidt tungere 4 kg. kugle drillede også teknikken. Alligevel var det en fin debut til Laura, og en flot 8 plads til hendes første DM seniormesterskab.
 
Anna løb 60m hæk samtidig med at Laura stødte kuglestød. Anna skulle også have sprunget længdespring, men det lå også samtidig med hækken, og da Anna havde lidt bøvl med hendes afsætsfod, så blev vi enige om hun kun skulle satse på hakken. Her løb Anna igen et flot løb og med tiden 8.83 sek, så løb hun sin næstbedste tid nogensinde på denne distance. Desværre blev Anna nr 4. kun 2 hundrededele efter en 3. plads. Tæt på, men lidt ærgerligt, men Anna viste at hun også i denne øvelse kan gøre sig gældende på seniorplan, og endnu et flot hækkeløb af Anna.
 
Alt i alt var det 2 flotte resultater vores atleter kom hjem med, og det lover godt til næste weekend, hvor de stiller op til DMU også i Skive.