Parkering til Opera i Hedeland

Vi har stor brug for hjælp ved

Parkering til Opera i Hedeland – så sæt gerne x i kalenderen

 

Det drejer sig om dagene.

Lørdag den 4. august,

Fredag den 10. August og

Lørdag den 11. August.

 

Man er velkommen til at hjælpe alle 3 dage, men een dag vil også være en stor hjælp. Især lørdagene og i særlig grad d. 11. august mangler vi hjælpere.

 

Vi skal stille 14-16 personer som hjælpere de 3 dage der er opera i Hedeland. Vi skal hjælpe med at guide gæsternes biler på plads på 2 parkeringspladser, samt hjælpe med at guide dem ud igen, når operaen er slut.

Under operaen vil vi spise mad, som klubben selvfølgelig sørger for. samt sørge for at der er ro på parkeringspladsen. Der vil også være rig mulighed for at opleve selve operaen. 

 

Vi skal mødes ca. kl. 16.45 ude i Hedeland - kan du ikke nå det til 16.45, så meld dig endelig alligevel med din mulig mødetid, da nogen godt kan møde lidt senere. Vi er færdige omkring kl. 23.45. Yderligere info udsendes til tilmeldte når tiden nærmer sig.

 

Klubben tjener vigtige penge til gavn for ungdommen for denne opgave, så vi sætte stor pris på du/I afser tid til at hjælpe – og du må selvfølgelig meget gerne tage din nabo med.

 

Tilbagemelding om hvilke dage du kan hjælpe - imødeses gerne hurtigst muligt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

På forhånd tak for din hjælp.

 

PS: Kan du ikke være med på Hedeland, men er frisk på at smøre sandwichs til vagterne, så er din hjælp også meget velkommen. Gi’ gerne et praj til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.