text

De danske ungdomsmesterskaber afholdes i denne weekend på Hvidovres nye flotte stadion. I det fine vejr lørdag blev der lavet en del rigtig gode resultater af Greve’s atleter. Således blev det til 2 danske mesterskaber. Ikke så overraskende blev Peter Andersson dansk mester hos de 18-19 årige drenge på 100m i tiden 10,73 sek. efter en tæt og spændende finale. Mere overraskende var det, at Jasmin Boe Rasmussen hos de 16-17 årige piger vandt spydkast. Super flot af Jasmin som inden konkurrencen havde 4. bedste resultat af de deltagende atleter. Det blev der lavet om på med en meget flot konkurrence hvor hun med resultatet 37,65m forbedrede sin PR med over 4m og i øvrigt hele 4 gange kastede længere end hendes gamle PR. Det blev også til en meget flot broncemedalje til Louise Høkilde hos de 14-15 årige piger på 300m i den flotte tid 42,88 sek. Endelig vandt Philip Vegge en broncemedalje hos de 16-17 årige drenge i hammerkast med et kast på 44,35m.