text

I denne weekend havde Greve Atletik 11 atleter som deltog i Nordens største ungdomsstævne ”Världsungdomsspelen” som afvikles på Ullevi Stadion i Gøteborg. På trods af koldt vejr og regn blev der lavet rigtig mange flotte resultater. Hos de 13 årige piger vandt Ida Boe Rasmussen 60m hæk i tiden 9,29 sek. hvilket var klubrekord. Hun blev også nr. 2 i længdespring med et spring på 5,40m hvilket også var klubrekord. Det var en meget spændende konkurrence med 129 tilmeldte og hvor Ida førte indtil 3 sidste spring hvor en tysk pige sprang lidt længere, men igen et rigtig flot resultat af Ida. På 60m blev Ida nr. 6 i finalen med tiden 8,51 sek., efter i indledende at have løbet 8,39 sek. hvilket var ny klubrekord. Også på 60m var der imponerede mange deltagere i denne årgang, således var der 16 indledende heats. Hos de 14 årige drenge vandt Tobias Andersson bronze i længdespring med et spring på 5,81m. Han blev endvidere nr. 5 i finalen på 80m i tiden 10,10 sek. PR og nr. 6 på 300m i tiden 38,86 sek. PR. Hos de 15 årige drenge blev Frederik Andersson nr. 5 i B-finalen på 80m i tiden 9,88 sek. PR og nr. 8 i kuglestød med 12,44m PR. Hos de 16-17 årige piger blev Maria Kjeldsen nr. 9 med et spring på 3,02m hvilket var ny klubrekord. I samme aldersklasse vandt Anna Øbakke Lange endnu en medalje til Greve Atletik da hun blev nr. 2 i kuglestød med 13,73m hvilket var ny klubrekord. I længdespring satte Anna også en meget flot klubrekord i kvalifikationen med et spring på 5,65m, desværre lykkes det ikke helt i finalen. Hos de 16-17 årige drenge imponerede Mathias Astrup på 400m hvor han løb 50,82 sek. hvilket var ny klubrekord og kun 4 hundrededele fra en bronzemedalje. I samme aldersklasse løb Frankly Daday 200m i den flotte tid 22,92 sek. hvilket også var ny klubrekord.