text

Sæsonens første udendørs stævne, Glostrup Games, blev afholdt den 25. maj på Glostrup stadion. Vejret var ikke det bedste, men heldigvis holdt det tørvejr det meste af dagen. Greve var mødt op med 21 atleter og en del forældre som heppere og hjælpere i kuglestød. Stort set alle aldersgrupper var repræsenteret lige fra 10-11 årige til M65. Stævnet havde også deltager fra Ålborg og Silkeborg, samt fra flere tyske klubber.

Selvom det er tidligt på sæsonen blev der sat et hav af personlige rekorder, så det lover godt og de mange trænere kan være godt tilfredse. Greve atletik blev også den helt store medaljesluger. I alt 10 guld, 3 sølv og 7 bronze, fordelt på næsten samtlige atleter.

På 400m for henholdsvis D16-17år og MS var der lagt op til rene Greve dyster. D16-17år stillede med 4 løber fra Greve. Mathias, Peter, Oliver og Frankly. Der blev kæmpet et brag af en kamp og da løberne havde placeret målstregen, var det med Mathias som vinder, i en super tid på 53.75s. Hos MS var det Kenneth, Martin og Jesper der skulle dyste. Her var det Kenneth der passerede målstregen som nummer et, stærkt forfulgt af Martin. Også her blev der løbet stærkt og Jesper, der inden løbet ville være tilfreds med en tid på under 60s, løb på 57.71s

Alt i alt et super stævne af Greve, der allerede igen i næste weekend dyster ved Tårnby Games.