text

Søndag blev også en rigtig god dag til DMU for Greve Atletik. Det blev således til yderligere 4 danske mesterskaber. Ida Boe Rasmussen blev hos de 14-15 årige piger dobbelt dansk mester i henholdsvis 80m hæk i tiden 11,75 sek, og længdespring med et spring på 5,87m. Resultatet i længdespring var ny dansk ungdomsrekord og blev opnået i en helt fantastisk konkurrence, hvor Ida i første forsøg sprang 5,82m hvilket også var over den eksisterende danske rekord. I femte runde springe Josefine fra Slagelse også 5,82m, men i sidste runde springer Ida så 5,87m og vinder konkurrencen samt forbedre den danske ungdomsrekord endnu engang. Frederik Andersson havde også en rigtig god dag og blev også dobbelt dansk mester i henholdsvis længdespring med et spring på 6,47m hvilket var ny PR samt på 200m i tiden 22,86 sek. Det blev også til 2 sølv medaljer til Anna Lange hos de 18-19 årige piger i henholdsvis Længdespring med et spring på 5,47m samt i spydkast med et kast på 42,72m. Alt i alt en rigtig god weekend for Greve Atletik.