EM deltagelse

EM U20 Peter inden Callroom Web
Kasper Andersson og Peter Andersson har fornylig været til hhv EM U23 og EM U20. Hvordan gik det vores 2 atleter til det EM de var med til?
 
Kasper var med til EM U23 i Bydgoszcz, Polen hvor han var en del af det danske 4x100m stafet hold. Kasper havde 5. bedste tid på holdet, og ville få mulighed for at løbe stafetten, hvis en af de andre 4 ikke kunne løbe – hvilket man ofte ser. Hans EM debut forblev dog desværre (for Kasper) som reserve på stafetten. Men helt sikkert en lærerig oplevelse for Kasper.
 
Peter var med til EM U20 i Grosseto, Italien. Målet/håbet var (lidt optimistisk), at nå en semifinale idet Peter var seedet til en delt 24. plads med én anden der også havde 10,62s som PR. Og med 24 videre til semifinale ville, det kræve enten en top 4 i heatet eller at blive en af de 4 hurtigste tider. Han blev med 10,77s 5'er i sit heat(med samme tid som nr 4), så nu var det bare at vente til de næste 4 heat var afviklet... Uha sådan en vente tid kan virke lang... Men det lykkedes og med en samlet 18-19 plads, 5 pladser bedre end seedet. I semifinalen var der en del modvind, og med 10,79s og 6. plads blev semifinalen endestation, men EM U20 målet var helt klart opnået - samtidig med, at det er en stor oplevelse at være med både for Peter og træner Morten Larsen.
 
Billedet viser Peter og Morten gøre sig klar (ja det er altså også hårdt at stå som træner :p) ved callroom inden semifinalen til EM U20