Info Indvielsesstævne

Indvielsesstævne

d. 7. august 2016

På Greve Stadion

 

Greves nye atletikstadion åbner officielt klokken 12 med taler af blandt andet borgmester Pernille Beckmann og formand for Idræts- og Fritidsudvalget, Anne Marie Lyduch. Der vil efterfølgende være forskellige begivenheder, og kl 13 vil atletik konkurrencerne starte.

 

Der har været overraskende stor tilmelding til kasteøvelserne og der er derfor oprettet 2 kastegrupper som begge er meget tidspressede, vi håber derfor I vil hjælpe med at afvikle dem hurtigst muligt bla ved at opfodre de aktive til at være klar når det er deres tur.

 

På 100m vil det være muligt for alle, at løbe finale. Hvis man ikke ønsker at løbe finale, bedes det oplyst så vi ikke seeder jer videre til finalen. Jeg vil i øvrigt opfordre til, at sende seedningstider så heat kan fordeles optimalt.

 

På 3.000m og 5.000m vil der, ved startstedet, blive udleveret et deltager nummer, som bedes sat på højre side (på lår, buks eller trøje).

 

Kugle for 16 år og ældre: Bemærk at de der IKKE laver kaste 5- kamp de støder kugle kl 13.00 de 8 der laver kaste 5-kamp støder kl 14.10 (dette for at overholde øvelsesrækkefølge).

 

Tidsskema og praktiske oplysninger  (Opdateret for masters d. 3. august kl 21.10, Vægt og kugle er byttet rundt)
Startlister
Startlister Masters

 

Resultater (Indvielsesstævne)
Resultater Masters(Venskabsmatch) 

I må meget gerne checke om jeres deltagere er tilmeldt korrekt bla med seedningstider i løb, så evt fejl kan rettes inden stævne dagen.

 

Der er nu 99 deltagere tilmeldt indvielsesstævnet - samtidig med Indvielsesstævnet afvikles en venskabsmatch mellem Skåne og Øst Danmark for Masters, her er lige nu 29 deltagere.